Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
161. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

2 1.24%
  • 2

2 1.24%
  • 3

12 7.45%
  • 4

31 19.25%
  • 5

114 70.81%
Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 186

Wątek: Nati

Chustonówka
    Miejscowość
    Libi¹¿

Domyślnie

mam nati ontario z tych nowych i jest rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chusteryczka Awatar andziulindzia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Mam nową nati toscanię i jestem tą chustą zachwycona. Jest cienka, miękka i świtnie sie w niej nosi (zwłaszcza, że mam porównanie z cieniutką samoróbką
    Moje ulubione ekoforum

tylko nudne kobiety mają nieskazitelne czyste domy

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

Nati Lagunę mam od 2 tygodni, raz prana, ale dopiero wczoraj zawiązałam kieszonkę na prawie 12 kg dziecku i poszłam na 2 godzinny spacer.
    Początkowo miałam problem z poukładaniem chusty, ciagle cos mnie ciągneło i piło. Jak już ponaciągałam i poukładałam nosiło się bosko. Dopiero wczoraj zrozumiałam co znaczy "odejmowanie kilogramów przez chuste".

Jestem pod ogromnym wrażeniem! Teraz czekam jeszcze na dwie inne NATI (czerwienie - Sunset i Colorado).

Odnośnie faktury chusty - po jednym praniu jest już bardzo miękka. Natalio - super chusta! Gratulacje! I kolorki tez cudne.
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irlaaa
    Początkowo miałam problem z poukładaniem chusty, ciagle cos mnie ciągneło i piło. Jak już ponaciągałam i poukładałam nosiło się bosko. Dopiero wczoraj zrozumiałam co znaczy "odejmowanie kilogramów przez chuste".

no i fajnie
    a technika wiazania jest wazna, zwlaszcza jak dziecko ciezsze sie robi to zaczyna sie doceniac wprawe w wiazaniu jakiej sie nabralo kiedy bylo lzejsze :-D
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chustonoszka
    Miejscowość
    Siechnice | WrocÂław

Domyślnie

No i przyszła.
    Nati Sunset
    Fajowa jest.
    Już wypróbowałam wiązanie koala i jest rewelacyjne.
    Chusta jest tak strasznie długa, że mi się majta po ziemi podczas wiązania...
    Mała wcina brzeg chusty, ale dajemy radę.
    Zastanawiam się, czy nie pójść na spacer w chuście, bo wózka dziś nie mam, a pogoda ładna...
    Pozdrowienia
    Monika
    Fotki Filmy Blog

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Nati była też moją pierwszą chustą, jest świetna, szybko "mięknie" i cudnie dźwiga się w niej te moje kochane 9 kilogramów, nawet mój mąż szybko nauczył się motać, bardzo rzadko wymaga dociągania i poprawek, nawet po kilku godzinach noszenia. Dobre bo polskie .

Chustofanka

Domyślnie Nati jest ok

Na poczatku mialam NAti navy blue, czyli ta grubsza, ktora nosila sie super, chociaz wytarla sie troszke na krawedziach, ale przyznaje, ze jej nie prasowalam, a uzywalam 2-3h dziennie. No i wyleczylam nia dysplazje IIc bioderek mojego synka.
    Odsprzedalam ja z bolem innej mamie, ktora jest zreszta aktywna na tym forum i tez wyleczyla nia dysplazje corci.
    Potem kupilam inke, ale po warsztatach chustowych u ekomamy ponownie zakochalam sie w Nati, ale tych cienkich.
    Kupilam nati safari 4m.
    Chusta przepiekna, ladniejsza niz na stronce producenta. W porownaniu z inka jest ciensza i nie pocimy sie w niej tak z moim synkiem, jak w ince. Na lato bedzie jak znalazl.
    CHociaz musze powiedziec, ze inka ma troszke lepsza nosnosc, co odczuwam noszac synka na biodrze.
    Wciąga chustowanie, oj wciąga

Chustofanka

Domyślnie Nati jest ok

Na poczatku mialam NAti navy blue, czyli ta grubsza, ktora nosila sie super, chociaz wytarla sie troszke na krawedziach, ale przyznaje, ze jej nie prasowalam, a uzywalam 2-3h dziennie. No i wyleczylam nia dysplazje IIc bioderek mojego synka.
    Odsprzedalam ja z bolem innej mamie, ktora jest zreszta aktywna na tym forum i tez wyleczyla nia dysplazje corci.
    Potem kupilam inke, ale po warsztatach chustowych u ekomamy ponownie zakochalam sie w Nati, ale tych cienkich.
    Kupilam nati safari 4m.
    Chusta przepiekna, ladniejsza niz na stronce producenta. W porownaniu z inka jest ciensza i nie pocimy sie w niej tak z moim synkiem, jak w ince. Na lato bedzie jak znalazl.
    CHociaz musze powiedziec, ze inka ma troszke lepsza nosnosc, co odczuwam noszac synka na biodrze.
    Wciąga chustowanie, oj wciąga

Chustofanka Awatar salgonya
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Noszę w Nati Toscanii i bardzo sobie ją chwalę. Noszę sporo, bo około 2h dziennie i mimo, że jestem początkującą chustomamą, to nie narzekam na bóle pleców itp. (A z pewnością nie motam się jeszcze idealnie...)
    To jest moja pierwsza wiązanka, więc porównania nie mam. Jak na razie noszę nieco ponad 7 słodkich kilogramów
    Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Domyślnie

mam! wreszcie nareszcie przefantastyczną Nati Safari!
    co prawda wisi i sie suszy, ale jak tylko zamknęłam drzwi za istonoszem to zamotałam Manię i jestem zachwycona
    kolory ma przepiekne, zdjecia tego nie oddają

Chustofanka Awatar Goswiek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam Nati Sunset, ładne, stonowane kolory, dobrze się wiąże, jeszcze nie próbowałam plecaczka, ale wszystko przed nami Ogólnie ocena bardzo dobra

Chustonoszka
    Miejscowość
    Jeszcze Warszawa ...

Domyślnie

A ja własnie dzięki Waszym opiniom na tym wątku zdecydowałam się na Nati.
    Co prawda porównania z innymi chustami nie mam, ale wrażenia są super. Jak na początkującą motaczkę idzie mi chyba nieźle no w każdym razie mój synek zadowolony.
    Co do samej chusty - z każdym dniem bardziej ją lubię Prana trzy razy, już jest dużo bardziej miękka niż na początku i łatwiej się dociąga.
    Troszkę tylko zdjęcia przekłamują barwy, bo jak dostalam moją Lagunę to myślałam początkowo, że ktoś się pomylił ale w zasadzie chyba przekłamanie na plus
    Sebuś ur. 11 stycznia 2008
    Maciek ur. 9 lipca 2009

Chustonoszka Awatar asior
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

a ja się waham między nati a girasol... Jestem kapletnie zielona w temacie chust bo dopiero na jednym spotkanku byłam, ale jakoś te dwie mi przypadły do gustu.....

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie

Wiele nie pomogę bo tez zielona, może jasno zielona już Mam Nati Safari i jestem z niej bardzo zadowolona.

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yennefer999
    Troszkę tylko zdjęcia przekłamują barwy, bo jak dostalam moją Lagunę to myślałam początkowo, że ktoś się pomylił ale w zasadzie chyba przekłamanie na plus
    Rzeczywiście, podzielam tę opinię. Widziałam już kilka Nati na żywo i na zdjęciach producenta o wiele gorzej się kolory prezentują.
    To taki niewielki minus dla tej chusty.
    Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo

Chustonoszka
    Miejscowość
    Jeszcze Warszawa ...

Domyślnie

Asiorens no Ciebie też skadś jakbym znała... kurde jaki ten swiat mały
    Ja Ci nie pomogę bo w łapce to tylko Nati miałam, resztę sobie tylko wyobrażam na razie
    Maciek ur. 9 lipca 2009

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

he he, langelku, no tak mały bardzo
    A powiedz mi, bo pisałas kiedyś że Twoja chusta jest lekko elastyczna i ze trochę ciągnie w dół. To o nati pisałaś???

Chustonoszka
    Miejscowość
    Jeszcze Warszawa ...

Domyślnie

Asior Innej nie mam niestety, chociaż pracuję nad tym
    wiesz co, ja pisałam kiedyś, że mi Sebek po naszym pierwszym spacerze opadł.
    Maciek ur. 9 lipca 2009

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cudnie by było, bo ja dopiero po przyjściu zwrotu będe mogła zakupić chuste, a Nati nie miałam okazji "macać"
    A wiesz, jak ma się wydać tyle kasy na chuste to dobrze by było wiedzieć czy jest się na nią w 100% zdecydowanym

Chustonoszka
    Miejscowość
    Jeszcze Warszawa ...

Domyślnie

myślę ze się Wam spodoba
    Maciek ur. 9 lipca 2009

Uprawnienia umieszczania postów