mam nati ontario z tych nowych i jest rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nati ontario z tych nowych i jest rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nową nati toscanię i jestem tą chustą zachwycona. Jest cienka, miękka i świtnie sie w niej nosi (zwłaszcza, że mam porównanie z cieniutką samoróbką![]()
Nati Lagunę mam od 2 tygodni, raz prana, ale dopiero wczoraj zawiązałam kieszonkę na prawie 12 kg dziecku i poszłam na 2 godzinny spacer.
Początkowo miałam problem z poukładaniem chusty, ciagle cos mnie ciągneło i piło. Jak już ponaciągałam i poukładałam nosiło się bosko. Dopiero wczoraj zrozumiałam co znaczy "odejmowanie kilogramów przez chuste".
Jestem pod ogromnym wrażeniem! Teraz czekam jeszcze na dwie inne NATI (czerwienie - Sunset i Colorado).
Odnośnie faktury chusty - po jednym praniu jest już bardzo miękka. Natalio - super chusta! Gratulacje! I kolorki tez cudne.
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
No i przyszła.
Nati Sunset
Fajowa jest.
Już wypróbowałam wiązanie koala i jest rewelacyjne.
Chusta jest tak strasznie długa, że mi się majta po ziemi podczas wiązania...
Mała wcina brzeg chusty, ale dajemy radę.
Zastanawiam się, czy nie pójść na spacer w chuście, bo wózka dziś nie mam, a pogoda ładna...
Na poczatku mialam NAti navy blue, czyli ta grubsza, ktora nosila sie super, chociaz wytarla sie troszke na krawedziach, ale przyznaje, ze jej nie prasowalam, a uzywalam 2-3h dziennie. No i wyleczylam nia dysplazje IIc bioderek mojego synka.
Odsprzedalam ja z bolem innej mamie, ktora jest zreszta aktywna na tym forum i tez wyleczyla nia dysplazje corci.
Potem kupilam inke, ale po warsztatach chustowych u ekomamy ponownie zakochalam sie w Nati, ale tych cienkich.
Kupilam nati safari 4m.
Chusta przepiekna, ladniejsza niz na stronce producenta. W porownaniu z inka jest ciensza i nie pocimy sie w niej tak z moim synkiem, jak w ince. Na lato bedzie jak znalazl.
CHociaz musze powiedziec, ze inka ma troszke lepsza nosnosc, co odczuwam noszac synka na biodrze.
Wciąga chustowanie, oj wciąga
Na poczatku mialam NAti navy blue, czyli ta grubsza, ktora nosila sie super, chociaz wytarla sie troszke na krawedziach, ale przyznaje, ze jej nie prasowalam, a uzywalam 2-3h dziennie. No i wyleczylam nia dysplazje IIc bioderek mojego synka.
Odsprzedalam ja z bolem innej mamie, ktora jest zreszta aktywna na tym forum i tez wyleczyla nia dysplazje corci.
Potem kupilam inke, ale po warsztatach chustowych u ekomamy ponownie zakochalam sie w Nati, ale tych cienkich.
Kupilam nati safari 4m.
Chusta przepiekna, ladniejsza niz na stronce producenta. W porownaniu z inka jest ciensza i nie pocimy sie w niej tak z moim synkiem, jak w ince. Na lato bedzie jak znalazl.
CHociaz musze powiedziec, ze inka ma troszke lepsza nosnosc, co odczuwam noszac synka na biodrze.
Wciąga chustowanie, oj wciąga
Noszę w Nati Toscanii i bardzo sobie ją chwalę. Noszę sporo, bo około 2h dziennie i mimo, że jestem początkującą chustomamą, to nie narzekam na bóle pleców itp. (A z pewnością nie motam się jeszcze idealnie...)
To jest moja pierwsza wiązanka, więc porównania nie mam. Jak na razie noszę nieco ponad 7 słodkich kilogramów![]()
Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011
mam! wreszcie nareszcie przefantastyczną Nati Safari!
co prawda wisi i sie suszy, ale jak tylko zamknęłam drzwi za istonoszem to zamotałam Manię i jestem zachwycona![]()
kolory ma przepiekne, zdjecia tego nie oddają![]()
A ja własnie dzięki Waszym opiniom na tym wątku zdecydowałam się na Nati.
Co prawda porównania z innymi chustami nie mam, ale wrażenia są super. Jak na początkującą motaczkę idzie mi chyba nieźleno w każdym razie mój synek zadowolony.
Co do samej chusty - z każdym dniem bardziej ją lubięPrana trzy razy, już jest dużo bardziej miękka niż na początku i łatwiej się dociąga.
Troszkę tylko zdjęcia przekłamują barwy, bo jak dostalam moją Lagunę to myślałam początkowo, że ktoś się pomylił![]()
ale w zasadzie chyba przekłamanie na plus
![]()
Sebuś ur. 11 stycznia 2008
Maciek ur. 9 lipca 2009
Wiele nie pomogę bo tez zielona, może jasno zielona jużMam Nati Safari i jestem z niej bardzo zadowolona.
Rzeczywiście, podzielam tę opinię. Widziałam już kilka Nati na żywo i na zdjęciach producenta o wiele gorzej się kolory prezentują.Zamieszczone przez yennefer999
To taki niewielki minus dla tej chusty.
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Asiorens no Ciebie też skadś jakbym znała...kurde jaki ten swiat mały
![]()
Ja Ci nie pomogę bo w łapce to tylko Nati miałam, resztę sobie tylko wyobrażam na razie
Maciek ur. 9 lipca 2009
Asior Innej nie mam niestety, chociaż pracuję nad tym
wiesz co, ja pisałam kiedyś, że mi Sebek po naszym pierwszym spacerze opadł.
Maciek ur. 9 lipca 2009
myślę ze się Wam spodoba![]()
Maciek ur. 9 lipca 2009