helo!kto zna edoro to juz wie kto mnie omotał...
a ja,? ja jestem od 6 lat małżowiną F. nasze dzieciaki, a mamy ich 3, to: Franciszek 4,5, Ignacy 2,5 i Helenka 1,5MIESIĄCA (!!!) wesoło więc mamy. zdjęcia będą, ale jeszcze nie teraz bo nam sie dysk ze wszystkimi zdjęciami popsował i jest w reperacji...
jestem zarażona parę dni temu. powiem szczerze-to drugie moje podejście do chusty, pierwsze, przy pierwszym dziecku to była kółkowa samoróbka i jakoś się synkowi nie spodobało, pewnie i ja się troche za bardzo trzęsłam nad nim... a teraz-trzecie dziecko, córka Helenka 7 tygodni ma i już się wtuliła we mnie na stałe
dostałyśmy na probę elastyka Moby D i jest suuuper. pięknie dziękuje kochanej szwagierce za pomoc
szkoda że już musiałam oddac, ale cóż, następne mamy w kolejce, a ja juz gryze pazury czekając na moją pierwszą własną...

kto zna edoro to juz wie kto mnie omotał...
dostałyśmy na probę elastyka Moby D i jest suuuper. pięknie dziękuje kochanej szwagierce za pomoc
szkoda że już musiałam oddac, ale cóż, następne mamy w kolejce, a ja juz gryze pazury czekając na moją pierwszą własną...
Odpowiedz z cytatem
życzymy samych przyjemnych chwil z forum i chustą!

ode mnie i od L. 

ależ to wciąga