Śliczne, śliczne, śliczne![]()
Śliczne, śliczne, śliczne![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Bosko - pamietaj, ze zawsze taniej to niz kupowac Canona 24-70tak na marna pocieche
Ekh sorry za off top
Bylam macac chuste, dalej mokra, a juz myslalam, ze wyschlapozniej postaram sie wiecej foteczek dodac
![]()
I jeszcze kilka fotek po praniu bo to taki wdzieczny temat
![]()
Przepiękne zdjęcia![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Dziekowac
I ostatnie z dzisiejszej 'sesji'
![]()
fantastyczne fotki i Wy fantastyczne!!
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Ale boskie foty!! Kurcze noooo lepsze niż zdjecia reklamowe u producenta! Powinni je zobaczyć i sie zawstydzić! Nooo i oczywiscie kupić!
Ahh pomarzyc moznaoni maja zdolna fotografke - co widac na foteczkach z modelkami
ale komplement zawsze milo uslyszec i baaardzo Wam dziekuje, bo to nieslychanie podbudowuje i motywuje
![]()
Sunvill,cudne fotky,az mi sie znowu Jade'a zachcialo!I szkoda,ze te obiektywy takie drogie,bo mam dokladnie ten sam aparat,niestety okolo £400 trzebaby bylo wydac.A jade kupowalas u Ellevilla?
Nie, gdzies z Kanady bodajze.
Zawsze mozesz kupic 50mm 1.4 tez dobry, a tanszytylko tu juz obstawiam na Canona firmowke.
A ktora Jade Cie kusi?![]()
Chcesz pozyczyc mild zanim kupisz?Ty tez z UK wiec nie ma sprawy jesli masz ochote, daj znac
![]()
I wiesz ciesze sie i mi dumnozobaczysz, ze warto bylo
A ja odswiezam topic o jade fotkami z dzis
![]()
Ok umowa stoi![]()
rozowosci nie przemawiaja do mnie w ogole, ale zgadzam sie z dziewczynami, ze zdjecia sa przepiekne![]()
Sliczne zdjecia. Mojemu Miskowi tez sie podobaja, az sie usmiechnal do Kitty![]()