Testowałam zielonego MT. To nasz pierwszy MT w który się zawiązałyśmy (i z tego powodu mogę być nie rzetelna w swojej ocenie).
Jeżeli chodzi o wrażenia wizualne - to bardzo nam się podobał materiał z którego był wykonany (komiksowa strona cudna - moje 7,5 miesięczne dziecko cieszyło się do czarno-białej pani na panelu), druga strona w kolorowe paseczki nastrajała pozytywnie. Zagłówek wzmocniony, dobrze podtrzymywał główkę mojej córki. Jako, że MT był na nią za duży (tzn. panel za długi) podwijałam dolny pas i myślę, że mojemu dziecku było wygodnie
Wypełnione pasy nie wrzynały mi się w ramiona i po pół dnia noszenia w mojej chuście (ciężko coś mi było na ramionach) przyjemnie nosiło mi się dziecko w tym MT.
Nie mogłam sobie tylko poradzić z porządnym dociągnięciem MT jak chciałam zawiązać dziecko na plecach - jakoś dziwinie mi się córka odchylała do tyłu
Szkoda tylko, że mamy już zimniejsze dni i musiałam chować to komiksowe cudo pod osłonką polarową! Po testowaniu jestem przekonana do MT![]()

).

Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r
Odpowiedz z cytatem