Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
125. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.80%
  • 2

0 0%
  • 3

4 3.20%
  • 4

14 11.20%
  • 5

106 84.80%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 230

Wątek: Storchenwiege

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Posiadam od nowości Inkę, użytkuję bardzo regularnie już od dwóch miesięcy. I uważam, ze ta chusta jest BOSKA!
    Nie dość, że piękna, to jeszcze ma odpowiednią grubość, jest dosyć sztywna jeszcze, ale mnie to nie przeszkadza, łatwo się wiąże, węzeł taki akuratny a nosi jak sam szmatan i w ogóle same ochy i achy
    Nawet podczas najdłuższych spacerów nic się nie luzuje, ciężaru nie czuć wcale, no chyba że się coś wybitnie niestarannie zwiąże.
    Najlepszy bawełniany pasiak z jakim miałam do czynienia.
    Nośnością ustępuje jedynie pasiastej wełence nati

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

tez mam ineczke. w sumie nie dlugo bo od tygodnia ale jest poprostu boska i nigdy jej nie odsprzedam. nosi rewelacyjnie, piekne kolory, idealna grubosc, wezel maly, super sie wiaze i dociaga. dla mnie nr 1
    Natalia mama Mikołaja (09.07.2010)

Chustonoszka Awatar 22justyna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką czerwonego leosia i jestem zachwycona - chusta miękka, a zarazem gruba w sam raz na zimę Łatwo się dociąga no i w ogóle nie czuć cięzaru dziecka. Mój maluch ma co prawda dopiero 6 kg, ale np. w cienkiej ellaroo po jakimś czasie zaczynałam go czuć, a tutaj nic. Po dociągnięciu trzyma mocno, nie osiada. Mam zaznaczony środek i jedną krawędź obszytą innym kolorem nitki. Jestem zachwycona, choć myślę, że latem będzie w niej za gorąco.

Chustonoszka Awatar jasenka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam od jakiegoś czasu Inkę kółkową. I kocham ją z każdym dniem mocniej . Za wzór, kolory ale i za fakturę, materiał, jakośc tkania, to, jak nosi. To moja pierwsza i jedyna kółkowa, ale nie odczuwam potrzeby mieć innej . Z tego wszystkiego chyba sobie kupię jeszcze długą Inkę .

Ale nie jest to miłość od pierwszego wejrzenia. Szczerze - jak zobaczyłam pierwszy raz Inkę na firmowym zdjęciu, to wydała mi się... brzydka! Potem mnie przekonały jakies fotki w akcji Forumek i postanowiłam spróbować. A jak ja wyjęłam z koperty, to oniemiałam i zapadłam na inko-manię !
    Aleksandra

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Ja też dołączam do fanek Inki Jest absolutnie piękna i do tego wspaniale nosi ale fakt jest, że ciężko ją złamać, ja moją użytkuję ze 3-4 miesiące, może nie bardzo często, bo mój mały ostatnio bryka już samodzielnie i nie chce, żeby go wiązać, ale jednak czasem noszę i ciągle jest twarda i sztywnawa... może przy następnym dziecku uda mi się ją złamać, a jak nie, to może przy jeszcze kolejnym bo nie zamierzam się jej pozbywać

Chustonówka

Domyślnie

A ja mam Lilly - jest super. Na początku chciałam Inkę, ale wydała mi się nieco smutna, a na Lilly namówiła mnie mama i nie żałuję - kolory super pozytywne. Ta chusta zdecydowanie zyskuje, jak widzi się ją w całości, a nie tylko skrawek materiału. To moja pierwsza chusta, nie mam porównania, ale wiąże się super łatwo, dobrze dociąga, krawędzie nie uciskają nóżek Małego - rewelacja!!!

Uprawnienia umieszczania postów