Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
125. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.80%
  • 2

0 0%
  • 3

4 3.20%
  • 4

14 11.20%
  • 5

106 84.80%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 230

Wątek: Storchenwiege

Mieszany widok

Brzoskwinia_ase
    Guest

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Mam Leo Rouge... prześliczną... Widziałam wcześniej tylko na ekranie i się zakochałam,ale na żywo jest jeszcze cudniejsza Nosiłam dotychczas na biodrze- świetnie się wiązało i dociągało, teraz ćwiczę plecaczki. Chusta jest dość gruba,ale zarazem miękka i miła w dotyku. No i bardzo elegancka
    Podpisuję się obiema rękami! Tez mam Leo Rouge i zakochałam się w tej chuście (chociaż nie od pierwszego wejrzenia - wcześniej używałam chusty elastycznej Moby Wrap i z nowiutkim storczykiem na początku nie mogłam sobie poradzić ale wystarczyło jedno pranie i elastyczna poszła w kąt).
    Piękna...elegancka...przewiewna...wspaniale okleja ciałko mojej Kruszynki, która jak widzi, że zaczynam się motać, aż piszczy z radości!
    Może ten kolor ją tak pobudza A i kręgosłup obciążony bardzo równomiernie - nawet dwugodzinny spacer nie daje efektów ubocznych w postaci bólu... Cudo..po prostu cudo

Chustomanka Awatar Meppel
    Miejscowość
    Gdanisko/Toruń

Domyślnie

Mam chustę leo marine. Od paru miesięcy. Jest super. Nosimy razem z mężem. I uwielbiamy ją. Była dobra jak Mały byl malutki i teraz jest równie dobra. Jak się dobrze zawiążemy to nie nie osiada. Jest świetna.
    Tymianek 4 wrzesień 2008
    Tomił 23 wrzesień 2010

Chustonówka Awatar Magducha_22
    Miejscowość
    Wałbrzych

Domyślnie

Ja mam Leosia turkusowego od 2 miesięcy. Rzadko się motamy, bo po pracy to Kasia (15 miesięcy, 11 kg) woli wychodzić na nogach na spacer. Ale zaliczyliśmy wakacje nad morzem i długie spacery w chuście. Trzeba chustę dobrze naciągnąć przy zakądaniu a potem tylko się cieszyć, bo to sama przyjemność, Kasia tak uwielbia chodzić w chuscie, że chyba MT trzeba będzie zprzedać, bo go już nie chce od kiedy mamy chustę...

Uprawnienia umieszczania postów