Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: jaaa...tu tylko sprzątam ;-)

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie jaaa...tu tylko sprzątam ;-)

Czesc Mamy, od jakiegos czasu podczytuje a w koncu sie zarejestrowalam. Chusty nie mam, z decyzja zakupowa nosze sie juz od dluzszego czasu, ale nie wiem co wybrac , tyle ich jest, wszystkie piękne, a na kilka mnie nie stac. Im wiecej czytam tym trudniej sie na cos zdecydowac. Tym bardziej ze chce wybrac cos co bedzie udanym zakupem i nie zrazic sie. Co gorsza oprocz Bebelulu, ktore raczej dziewczyny odradzają niczego nie macalam
    O mojej Kruszynce: Malutka ma 6,5 tyg i uwielbia noszenie na rekach. To bardzo spoleczny "zwierzaczek" i nie cierpi lezec w lozeczku/wozku. Wiec chusta to chyba wynalazek dla mnie
    Ale sie rozpisalam, a mialam tylko napisac: przywitac sie chcialam...

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Witaj
    a skąd jesteś? może są chustomamy w pobliżu i będziesz miała okazję pomacać i podpatrzeć
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chustomanka Awatar Nalia
    Miejscowość
    podlasie :)

Domyślnie

Witaj!!! Chust do wyboru faktycznie dużo, a jak ma się duży budżet to mozna wybierać. Ja wiele kasy nie miałam i kupiłam nati, polska firma, chusta fajna, miękka i w przyzwoitej cenie. A bebelulu tez odradzam, dla mnie zdecydowanie zbyt twarda.
    A skąd jesteś? Może w okolicy mieszkają zachustowane dziewczyny i pokażą swoje chusty. Będziesz miała małe rozeznanie.
    Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)

Chustofanka Awatar buraczanajolka
    Miejscowość
    3city

Domyślnie

witaj ciepło.kupuj chuste i do boju

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

czesc,
    kolorowy zawrot glowy, co?
    dla takiej kruszynki wybierz ta chuste ktorej kolor najbardziej ci sie spodoba i ktora jest miekka i bedzie dobrze
    powodzenia i milego chustowania

DB PBC

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

witaj! powodzenia

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

jestem w Wawie. zaczelo sie od tego, ze w CH zobaczylam Zamotaną w piękną chustę, w jakby lilie. Brzuszek już mialam niczego sobie, ale wczesniej nie myslalam nigdy o chustach. Nie moglam oderwac od niej oczu! Ta chusta to chyba byl didymos (przeszukalam pol netu...) Lilies rosequartz.
    potem zachorowalam na fale didka, w koncu dotarlam do nati (amazonia) aby zmienic to na ellaroo kristen .Jednak doczytawszy ze moze sie wrzynac w ramiona,znowu probowalam z Nati. Traf chcial ze sie spoznilam i juz poszla w swiat do innej Mamuśki . Wiec zaczelam dalej grzebac i doszlam do ellevilli. I tu klops. Podobaja mi sie i zary i jade . Jakis koszmar. Czemu zawsze podoba mi sie to co drogie?

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nalia Zobacz posta
    Witaj!!! Chust do wyboru faktycznie dużo, a jak ma się duży budżet to mozna wybierać. Ja wiele kasy nie miałam i kupiłam nati, polska firma, chusta fajna, miękka i w przyzwoitej cenie. A bebelulu tez odradzam, dla mnie zdecydowanie zbyt twarda.
    A skąd jesteś? Może w okolicy mieszkają zachustowane dziewczyny i pokażą swoje chusty. Będziesz miała małe rozeznanie.
    Hej Nalia, jestem w Wawie ale zpodlasia sie wywodze ) Nie czesto ostatnio bywam, bo Mała Terrorystka nie za bardzo pozwala. Ale juzniedlugo planujebyc bardziej mobilna
    Pozdrówka!

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie wpisalam sie na Zaro-liste :-)

wiec moze mi sie uda nie tylko pomacac ale i ponosic?? hehe

Chustofanka Awatar grazynajac
    Miejscowość
    60 do Poznania

Domyślnie

Witaj! Ja zaczęłam od nati (dobra jakość i przyzwoita cena). Wybieraj i do akcji!!!

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

chcę! chcę!
    rece mi mdleja od noszenia . Chwile dla siebie mam tylko jak Mała w koncu padnie i zasnie...

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie a w czym Wy nosicie? tak patrze ze wiekszosc w Nati..?

Chustofanka Awatar buraczanajolka
    Miejscowość
    3city

Domyślnie

girasol.i chwalę go sobie.na lato sie nie nadaje ale reszta roku-rewelacja.bardzo go lubie

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

kolory nie za bardzo 'moje' . W sumie szarosc ok, bo na taka zgodzil sie moj M... ale na te wesole kolorki to na pewno ofuczy, ze za bardzo babskie i nie do wszystkiego beda pasowac. Niestety musze z nim negocjowac ten zakup :/ A z takich uniwersalnych, na 4pory roku, to co bys polecila? Czy z chustami to tak jak z wszystkim innym, co do wszystkiego to do niczego?

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

a zimą jak dbacie o to zeby Maluch nie zmarzl w chuście? Zakladacie te specjalne pelerynki? wtedy sie chodzi w rozpietym plaszczu? (wiem ze banalne pytania, ale na chuste uwagezwrocilam dopiero w sezonie bezkurtkowym..)

Chusteryczka

Domyślnie

ja miałam na start babylonię i ona swietnie się dociąga, łątwo wiąże wg mnie ale sprzedałam juz bo zare tak pokochałam ze tamta leżała i sie kurzyła...chociaz trudniejsza ta moja zara do zawiązania., nie powiem.a na zime się podłączam do pytania chociaz...mam juz pewien plan..

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

no ja jeszcze nic nie mialam a juz mnie kusi zara.. straszna jestem
    hehe, niezły teaser... podziel sie planem z biednym żuczkiem !!

Chustomanka Awatar olessja
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

A ja jestem świeżo po testowaniu Nati bambus , wcześniej testowałam Lilibulle, a sama posiadam Katję Didymosa (jak w avatarze widać ). I musze ci powiedzieć, że jestem zadowolona z mojego wyboru baaardzo. Katja jest taka akurat - nie za gruba, nie znowu za cienka, świetnie sie dociąga, ma genialne kolory - same pozytywy.
    Bambusik jest taki mięciutki, ale jednocześnie dość cienki, powiedziałabym , świetny na lato - tylko ja jednak wolę, gdy chusta jest taka bardziej mięsista. Lilibulle znowu jest grubiutki, ale dobrze nosi przez to - raczej na zimę, chociaż gusta są różne.
    Takie jest moje zdanie.
    Mam tyko ta jedną Katję, teraz czekam na zamówionego MT. A również strasznie mnie korcą te straganowe okazje, oj strasznie - tylko tez kasy ni ma hihihihihih . Fajna jest możlwiość potestowania chust - wiem że kolejki są okropne, ale warto.
    Ale tak sobie marzę czasem, że mam kupę kasy i kilkanaście chust do każdego ciucha inną
    Ola mama Leonardka 2008 Mikolajka 2011 Beniaminka 2015 iiii Mieszka 2016

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Witaj!A uważaj,bo zaczniesz chatę wyprzedawać,żeby na chusty było

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Witamy! niestety trudno się zadecydować. Myślę , że na początek kup coś taniego i używanego, jak będziesz chciała pomacać, to zapiszesz się na testy pomacasz i może łatwiej będzie zdecydować
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Uprawnienia umieszczania postów