Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: jaaa...tu tylko sprzątam ;-)

Chustomanka Awatar dominika79
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

witaj ja Girasolka zdecydowanie polecam a w zimie zapinałam się z Hanka w chuscie w ciążowej kurtce
    H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.

mojdom13.blogspot.com

http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe

---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

no niestety ja zimą mialam malutki brzusio (rodzilam w lipcu) i nie mam nic pod co moznaby 'schowac' Małą
    Fajna sprawa z tym testowaniem.
    No i z wyprzedawaniem chaty obawiam sie ze mozecie miec racje

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

mi na początek dla maleńswa polecano elastyka, noszę moją 7 tygodniową chuścioszkę w Moby wrap-jest miękka, nie zwisa, idealnie sie dopasowuje, moja mała po dwóch krokah w chuście spi Moby kolory ma ciekawe,tez sa spokojne, to tak pod Twojwgo M. no wiadomo ze jednolite to nie to co pasiaki czy przepiękne żakardy oczywiscie ale na dobrypoczątek tego szaleństwa w sam raz...cena tez ok. po kilku miesiacach puścisz w swiat i kupisz piekna tkaną, bo ponoć lepsze dla cięzszego dziecka. na zime slyszalam zeby nie ubierac za grubo i schowac pod kurtke, taka o numer za duzą, nie wiem jeszcze jak to jest, ale tez sie musze do zimy przygotowac, brrr... poki co pozdrawiam cieplutko

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

znalazlam jakis płaszcz za duży, co dziwne z okresu kiedy bylam chudsza... chyba inna moda panowala
    dorcia - elastyki mówisz ...? Caly czas bylam nastawiona na tkane. Jakos nigdy nie pomyslalam o elastykach. A myslisz ze zniechece sie od razu kupując długą tkaną?

Uprawnienia umieszczania postów