tak, te, który pokazała marza jest fajny, i jeszcze ten jest ok jak dla mnie:
http://hyenacart.com/Bamberoo/index.php?c=13&p=82952
tak, te, który pokazała marza jest fajny, i jeszcze ten jest ok jak dla mnie:
http://hyenacart.com/Bamberoo/index.php?c=13&p=82952
No mi tez sie podobal,ale mam nino tulika we fioletach,a pozatym ten sie sprzedal.Teraz jeszcze sie zastanawiam nad tym kleinsmekkerem z tbw,bo ja to jestem taka niecierpliwa,musi byc juz!![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Maz mnie zabije,ale co tam mam kilka brytyjskich zamowien na torebki to splace raz dwa.Bede miala swojego kleinsmekkera,cudnego de lux!Tego Oo!!!Jupiii!![]()
śliczny!
dobrze, że wzięłaś bo by cię męczyło i męczyło![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Gratki!
Czyżby panel farbowany metodą gradacji![]()
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Ten mi się bardzo podoba!!
Szalejesz![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Wizualnie - wybór świetny!
Czekamy na info odnośnie użytkowania![]()
Dlugo sie zastanawialam,czy tkanina na panele jest farbowana recznie.Nie da sie ukryc,ze gradacja,niestety nie jest to reczna robota (troche sie rozczarowalam,ale nie za bardzo).Mozna ja kupic na metry na przyklad tu.
Oby udalo Ci sie splacic wczesniej zatemmasz jakies torebki na zbyciu? moze wespre
Edit zbaranialam - ktory modeli kupilas?
Ostatnio edytowane przez Sunvill ; 16-09-2009 o 19:49
Sunvill,ja bym bardzo chciala miec torebki na zbyciu ale one ida jak woda,spoko szybko splace bo mam kilka zamowien (3 torebki dla brytyjskich mam i splacony),maz nadal nie rozumie zakupu ale juz siedzi cicho.A wybralam ten model,sara http://www.kleinsmekker.dk/product.asp?product=465 a w zasadzie to on wybral mnie,bo takiego ks bardzo trudno kupic nowego.
No grunt, ze cicho siedziMT sliczny - no to czekamy cierpliwie na foteczki jak juz go bedziesz miala w swoich lapkach
![]()
Godzinke temu listonosz przyniosl mi to cudo!Akurat przed drzemka Mikiego,wiec moglismy wyprobowac.Pierwsze wrazenia bardzo pozytywne,lekko rozszerzajace sie pasy sa genialne,nie sa super mocno wypelnione a jednak milusie i wygodne!Nosilismy sie z przodu,zobaczymy pozniej jak na plecach,pasy sa dlugie,wiec spokojnie mozna zawiazac tybetana wiec jestem pozytywnych mysli..Musze go tylko wyprac,bo nie po mojemu pachnie,troche po brytyjsku wyslac nosidlo/chuste nie piarac uprzednio.
Fotki szybkie,pewnie w weekend meza zaciagne do lasu czy cos,to beda w akcji.
![]()
Ostatnio edytowane przez tsumiko ; 25-09-2009 o 15:55
prze-piek-ne! niech sie super nosi!
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
o ja pierdziuuuuuuuuuuuuuu!!! cudo!!!
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
ja niemoge,ale cudny!!!!ale odrobiony-igiełka!!!!! doczekalas sie,kobito,na przekor wszystkiemu a nawet strajkowi poczty![]()
Chyba juz dzis nie strajkuja.