Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Leoś czy pasiasta Anne?

Chustofanka

Domyślnie Leoś czy pasiasta Anne?

Ciągle mam dylemat jaką sobie kupić nową chustę. Jako że będzie to ostatnia ( na najblizszy rok na pewno) nie mogę dojść która byłaby najlepsza. Moje serce już od dłuższego czasu skłania się ku storczykom.

Chustomanka Awatar Beotia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mam leo rouge i od dwóch dni storcha ulli. Jeszcze za mało czasu spędziłam z ulli, żeby sie miarodajnie wypowiedzieć, ale coś tak czuje po kościach, że jednak bardziej będę lubiła leośka - bardziej milusi, miękki, idealny po prostu, a przy tym arystokratycznie wygląda .
    Ulli jest śliczna, ale póki co bardziej sztywna, bardziej twarda, pierwsze wiązanie (jeszcze przed praniem, na próbę) było takie sobie, a leośka zaskoczyłam od razu, też przed praniem...

Chustofanka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Ja mam porównanie leosia i pasiastego alberta-na plus wypada leoś-od początku mięciutki, milutki, nie trzeba go łamać, super się mota i dociąga, dobrze trzyma-dla mnie nr 1
    pasiaki są bardziej sztywne i trzeba duuuuuuuużo czasu i cierpliwości żeby je złamać

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Mam pasiasta Anne, mialam Leo rouge, leo rouge sprzedalam, bo mialam juz za duzo chust czerwonych.

Chustoguru Awatar Araminta
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Ja mam Leo rouge i Annę. Łatwiej moim zdaniem wiąże się Leo, choć moja Anna szybko zmiękła. Teraz pracuję nad Ulli, bo choć kupiony jako używany, jest sztywniejszy od Anny, którą kupiłam nową.
    BTW w Annie nosi mąż, bo długaśna jest, a ja ich podziwiam
    Mój mąż ma kłopoty z rozróżnieniem Anny i Ulli , jakoś nigdy się dokładnie nie przygląda. Rożnica wychodzi przy motaniu, bo Ulli jest o metr krótsza

Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1

Chustofanka

Domyślnie

I nadal nie wiem. Anna jest cuuudna, po prostu powala mnie na kolana kolorami.

Uprawnienia umieszczania postów