Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
71. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

1 1.41%
  • 3

2 2.82%
  • 4

22 30.99%
  • 5

46 64.79%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 114

Wątek: neobulle (kiedyś Lilibulle)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

to teraz ja. Testowałam wieczorem bo ten upał... Potwierdzam to jest kawał twardej szmaty (aż dziw ze jest w testach i nadalk taka twarda) ale ja tam takie lubie Po zawiazaniu czuje przynajmniej ze cos mi dziecie trzyma. Do wiazania trzeba sie przylozyc ale chusta odwdzięcza sie potem nośnością (choc ja mam tylko 9 kg do noszenia) Jakby nie te paski to pewnie bym kupila.. .ale stylistyka nie moja, ja zarowa jestem
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Szmata gruba, mięsista i sztywna- niestety, nie sa to cechy , których szukam w chustach
    po zamotaniu nosi bardzo dobrze, nie osiada, węzeł trzyma mocno.
    ode mnie 5- (minus za to, ze nie mój typ )

Chusteryczka

Domyślnie

Miałam testową Lili. Niestety sie nie motałam, ale wrażenia dotykowe - solidny, mięsisty i całkiem przyjemny pasiaczek. I to dosłownie, bo takie wąskie paseczki urokliwe są
    Shilo z eMem i Kreską (12.2008)

http://shilocrafts.blogspot.com/

Bubaje http://bubaje.blogspot.com/

Chustofanka Awatar klincus
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Mam testową włąśnie u siebie. Jak ją pierwszy raz pomacałam myślałam, że będzie się trudno dociągać, bo taka grubaśka jest w porównaniu z tymi chustami, z którymi miałam do zynienia. Miło mi powiedzieć, że nic bardziej mylnego, fajnie się dociąga, a nosi super- dzieć mi w ogóle nie opada (8 kg.)

Chustofanka Awatar kindzu
    Miejscowość
    Wawa Żoliborz

Domyślnie

Nie dałam oceny bo to jedyna chusta jaką mam (poza kólkową) a raczej w jakiej nosiłam długo i daleko Ja mam jeszcze lilibule i to bez motylka To co mnie męczyło to dociąganie bo cielista jest i kawał z niej szmaty więc chwile to trwa ALE prawdą też jest że przy motaniu każdy ruch daje docisk i nie ma wysuwania sie z reki więc końcowe węzły są łatwe i bardzo kontrolowane; O tym ze w czasie dłuższych spacerów trzeba dociągac to sie dowiedziałam od dziewczyn bo ja sama nie musiałam praktykowac

ps ocene dodam juz niedługo bo właśnie stałam sie szczesliwą właścicielką babiloni takwięc bede miała porównanie
    Ostatnio edytowane przez kindzu ; 29-09-2010 o 23:12

Chustofanka Awatar owieczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

za nami pierrwsze motania w Neobulle Margot. Chusta ciepła, mięsista, świetnie się dociąga. Jestem bardzo zadowolona z zakupu

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Testowałam przez kilka dni pasiaka od ekomamy (chyba). Na pierwszy rzut oka chusta mnie nie zachwyciła, ale dużo zyskała po zamotaniu - te drobne, energetyczne paseczki wyglądały super! Nie przeraziła mnie jej grubość czy też "miąższność" - mój japan też nie grzeszy cienkością - bo idzie ona w parze ze swietną nośnością. Chusta wiąże na mur-beton, nic się nie luzuje, nie osiada, trzyma jak skała! Dzieć jak przyklejony!
    Ogólnie: super! Kawał solidnej, mocnej szmaty

http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

miałam kiedys Julkę ale była prawie nówka sztuka i sztywnością mnie zniechęciła
    dziś przyszedł do mnie inny pasiak neo(jeszcze lillibulle) i jestem zachwycona, chyba pożegnam sie z indiaczem
    mięsisty i plecy nie bolą

Ostatnio edytowane przez atelka ; 07-03-2012 o 16:02
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Uprawnienia umieszczania postów