Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: nature babies

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mam dwie dizzy diaper.

To nasze drugie podejście. W wieku 3-4 miesięcy pieluszka była ogromna i pozbyłam się jej. Teraz w wieku 12 miesięcy też jest duża, ale już jest naprawdę w porządku. I póki co testuję je na noc i sprawdzają sie idealnie. Mam wrażenie, że to wszystko zasługa właśnie jej wielkości i grubości. Pięknie chłonie w nocy. Potestuję jeszcze jakiś czas i jeszcze się wypowiem. Na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolona.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustoholiczka Awatar JustNik

Domyślnie

ta pierwsza jest cudowna, u nas na roczniaka starcza spokojnie na cala noc (12 godzin)

dziekuje magdo1980 za odsprzedanie mi 1/4 tuzina

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie

no mam już obie i -sama nie wiem. Ta większa faktycznie w nocy bardzo dobrze się sprawdza, ale w dzień jej właściwie nie używam, bo jest naprawdę spora.
    ta druga wydaje się z kolei za mała, chociaż synek ma rok i drobny jest. Trudno już ją zapiąć na dziecku, no i używam ją z wkładką polarową, bo dosć szorstka jest

Domyślnie

Warto kupić dla noworodka tę formowankę?? Chodzi mi o bambusową miłość w rozm 1. I czy ewentualnie wybrać organiczną czy z mikrofibrą??? Pozdrowionka

Chustonówka

Domyślnie

Ja mam bambusowej miłości dwie sztuki i przy moim czteromiesięczniaku wystarcza spokojnie na noc - 12 (czasem 14 godzin - jeśli oczywiście w międzyczasie nie zdarzy się jakaś kupka albo dwie.Tylko na nocki używam, bo faktycznie jest to spora formowanka. Rzeczywiście jak na bambusową szybko schnie.

Domyślnie

Martas, a masz taką z mikrofibrą czy bambus przy pupce? Czyli noworodek będzie musiał do niej dorosnąć, jak do większości pieluszek? kurczę, a chciałam mieć coś, co będę mogła założyć od razu...

Chustonówka

Domyślnie

Ja mam bambus przy pupce, mojemu to nie przeszkadza, ja mam rozmiar drugi, być może rozmiar pierwszy będzie dobry dla noworodka, nie wiem, bo ja używałam jednorazówek. Tylko zważywszy na ilość kupek u noworodków, może nie być długo na pupce maluszka. Ja potrafiłam mojego przewinąć trzy razy w ciągu godziny.

Uprawnienia umieszczania postów