Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
103. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

3 2.91%
  • 3

20 19.42%
  • 4

43 41.75%
  • 5

37 35.92%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 102

Wątek: Hoppediz

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Mam Timbuktu - od nowości, z tych najnowszych i podobno cieńszych Hoppków. Jest mięciutka od nowości, mięsista, ciepła. Tylko nie wiem czemu i ja i moja koleżanka, która też ma Hoppka, mamy dziwne wrażenie że trudno się ją dociąga na plecach, zawsze się znajdą jakieś niedociągnięte pasma.
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Chustofanka Awatar milou
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

Ja mam Hopp Katmandu i jest to moja ukochana chusta. Pierwsza i najblizsza sercu. Dociaga sie swietnie, nosi sie bez uczucia ciezaru, no i te kolory... Piekne i optymistyczne. Moje dziecko ma dopiero 4,5 mies a juz mu sie geba smieje jak tylko zobaczy, ze biore te chuste.
    To my:

A to bylo zmiekczanie chusty:

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

My od jakiegoś czasu testujemy sobie ultra cienkiego Hoppka Cairo. Zobaczcie, jakiego klocka w nim noszę :

11 kg żywej wagi i nie narzekam na nośność tej chusty. Na lato i przez cały rok po domu super. Faktura milutkiego bawełnianego prześcieradła, jak już wielokrotnie tu było pisane. Fajna szmatka

Chusteryczka Awatar wildhoney
    Miejscowość
    Land of Mordor

Domyślnie

Mój szczęśliwy ultracienki Montreal dzięki niemu pokochałam noszenie, Morgulina zresztą też mam tez standardowego Hopka, ale wydaje mi się trochę za gruby, może za mało go złamałam... niedługo przybędzie do mnie zara i honsiu, zobaczymy jak się będą nosić
    Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
    One candle left to burn now... before the Darkness comes.

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

i ja na timbuktu ostatnio zaczynam chorowac, ale jakos od zwolennikow innych opcji nie za dobrze o hopkach slyszalam

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Hopp Paris to była moja pierwsza chusta i dla takiej świeżej nówki była odrobinę trudna - gęsto tkana, mięsista, dużo jej było w ręku do dociągania. Pozbyłam się jej wtedy szybko i zamieniłam na coś przyjaźniejszego dla niewprawionych rąk
    Po przetestowaniu kilkunastu chust różnych firm i po 3,5 roku chustonoszenia myślę, że to jest naprawdę kawał porządnej szmaty - zwykły pasiak bez domieszek nosi często o wiele lepiej, niż jakieś z domieszkami cuda na kiju innych firm.
    Gdybym miała potrzebę posiadania kolejnej szmaty, to bym poszukała jakiegoś ładnego Hoppa

Chustonoszka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

może jakieś nowsze opinie i porównania z nowymi polskimi chustami? chętnie poczytam

Uprawnienia umieszczania postów