Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
103. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

3 2.91%
  • 3

20 19.42%
  • 4

43 41.75%
  • 5

37 35.92%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 102

Wątek: Hoppediz

Mieszany widok

Chustofanka Awatar tumtum
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Jestem baaardzo zadowolona ze swojej delhi.
    Mało wymagająca na początku, chociaż z czasem, gdy dzieciak robił się cięższy, wymusiła udoskonalanie techniki wiązania. Ogromny plus za kolorowe krawędzie i wyraźnie oznaczony środek. Instrukcja z początku wydawała mi się zbyt szczegółowa, ale teraz gdy do niej czasem sięgam, doceniam jej zawartość Gdybym od początku przywiązywała wagę do każdego obrazka, nie popełniłabym wielu błędów

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

mam hopka Timbuktu, to dosc gruba chusta, na poczatku dosc sztywna, po praniu zdecydowanie mieknie wydaje mi sie, ze swietnie sprawdza sie w roli kolkowej, szczegolnie w zimie.

Hoppediz Timbuktu

Chustonoszka Awatar Mokka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Od jakiegoś tygodnia przerzuciłam się z elastyka na tkaną. Hoppek to druga chusta tkana jaką miałam okazję motać i jestem zachwycona - zarówno jej miękkością i łatwością dociągania. No i co najważniejsze mój synek też ją zaakceptował.

Mamy Limę

Chusteryczka

Domyślnie

ja mam hopka santiago i właściwie w porównaniu do innych chust jest zdecydowanie "cięższy", swietnie sprawdza nam się teraz, czyli w zimie... bo dodatkowo grzeje. dzieć jeszcze w miare maly więc nic sie nam specjamnie nie wrzyna czy osiada, wiec jest ok. Dużym plusem dla początkujących (czyli jak dla mnie) są kolorowe brzegi no i oczywiście środek

ulala.v
    Guest

Domyślnie

JAkiś czas temu koleżanka z racji, że z jednej strony już a z drugiej jeszcze nie ma kogo nosić pozyczyła mi na czas nieokreślony Hopka Nairobi. Niepasiakowa jestem, więc hopek leżał i ładnie wyglądał ale stwierdziłam - niech sie nie marnuje, trza przetestować, zamotałam Hankę i poszłam w świat. Byłam w szoku! Tyle czytałam nienajlepszych opinii o Hopie, dociągnął się dwoma ruchami, mnie osiadło nic a nic, cięzaru mojego słodkiego prawie 9 kg nie czułam zupełnie, cud miód malyna!
    Kusi mnie florencja ale zastanawiam się jakiej jest grubości czy taka sama cienka jak Katmandu? jesli tak to obawiam się, że już nie będzie mi się tak dobrze nosić jak w Nairobi.
    Odkryłam już jakiś czas temu, że zdecydowanie wolę grubsze i bardziej szorstkie chusty Pisałam to ja, fanka zniesławionych Rapalu.

Uprawnienia umieszczania postów