Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Posikiwanie w majteczki.

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

U nas to samo, tyle jest ciekawszych rzeczy, niż sikanie do nocnika
    Sądzę, że to normalne, zwłaszcza na początku życia bezpieluchowego.
    Julka 2001, Zosia 2007

Chustofanka
    Miejscowość
    Kraśnik/Lublin

Domyślnie

Dzięki dziewczyny, to pocieszające co piszecie. Mam nadzieję że Tymkek w końcu się nauczy że trzeba wołać wcześniej.
    Martwię się tylko, bo już chłody na dworze, zima za pasem, i co wtedy? Z jednej strony jak rozwiązać nagłą potrzebę siusiania zimą na dworze?
    No i co jak zmoczy majteczki? Mam nadzieję że w kombinezonie nie odmrozi sobie (no dobra, bardziej o jakieś zapalenie pęcherza się martwię).
    Mama Tymka (15.07.07) i Bruna (22.11.11)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

to moze wtedy trenerki? majteczki ale z warstwa nieprzemakalna i grubsze niz zwykle - przytzymaja male siku i posikiwanie.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Ja mam nadzieję, że do zimy, to młody już będzie w stanie wytrzymac cały spacer - zreszta teraz też raczej woli załatwic sie w domu i na dworze tylko w ostateczności.

Jesli nie, to zostanie nam spacerowanie wkoło bloku

Chusteryczka

Domyślnie

mój synek pomimo, ze odpieluszony od roku też tak czasem ma, po prostu chyba nie myśli o tym i zawsze trzyma do ostatniej chwili. na szczęście na razie nic sobie nie odmroził.
    jeszcze nie konsultowałam tego z lekarzami, bo synek moje kuzynki ( w tym samym wieku) tez tak ma, więc sobie wmawiam, że to rodzinne ale pewnie niedługo pogadam z pediatrą.
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chusteryczka Awatar Lovrita Bornita Rokita
    Miejscowość
    Makarska, HR

Domyślnie

U nas tez "posikiwanie" w majtki A do tego jak Lovre biega teraz po domu w majtkach, a ja zobacze juz mokra plamke i pytam go czy chce siku to najczesciej slysze NIE. I co? A w nocy tez czesto sie posiusial i ostatnio to mu zakladam pielucho-majtki (uwazam to za swoja straszna porazke). Nie mam pojecia co robic...

Chustofanka
    Miejscowość
    Kraśnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lovrita Zobacz posta
    U nas tez "posikiwanie" w majtki A do tego jak Lovre biega teraz po domu w majtkach, a ja zobacze juz mokra plamke i pytam go czy chce siku to najczesciej slysze NIE. I co? A w nocy tez czesto sie posiusial i ostatnio to mu zakladam pielucho-majtki (uwazam to za swoja straszna porazke). Nie mam pojecia co robic...
    Dokładnie wypisz wymaluj jak u nas. Posikiwania ciąg dalszy, protesty przy wysadzaniu (sam musi chcieć i sam wie kiedy jest ten moment, najczęściej jak już zdążyła coś polecieć ), w nocy to już odpuściłam.
    Na noc zakłądam jednak pampka, bo zdarzyło się nam że dostał takiej histerii jak się zsiusiał w nocy, że potem nie mogliśmy go uspokoić. Oczywiście nie ma mowy aby siąść na nocnik w nocy.
    No nic, szukam wykroi na trenerki i jakąś noc do razwania i szyję...
    Aaaa, podpowiecie...? Bo u nas nie ma takiej bawełny co by nadawała się na majteczki. Czy z flaneli to mogą być majcie?
    Mama Tymka (15.07.07) i Bruna (22.11.11)

Uprawnienia umieszczania postów