Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
124. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

3 2.42%
  • 2

0 0%
  • 3

2 1.61%
  • 4

12 9.68%
  • 5

107 86.29%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 198

Wątek: Didymos

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Mam od jakiegos czasu turkusowe fale od Metis i je szalenie lubie, choc byl czas, kiedy malo nosilam. Bardzo ladnie sie motaja, a ja potem przegladam sie w kazdej wystawie
    Od niedawna mam OS czerwono-zlote 1975, indio, 50% lnu, wiec mnie sie niemilosiernie, ale ach, ten wzor.... No i nosi pieknie, wiaze sie tez ladnie, a dziecko siedemnascie kilo. Czuje dopiero po dlugim czasie, i to nie za wiele, chyba ze bele jak zawiaze, co mi sie zdarza, bo chce a to "na plecki" a to "zejdz". Mlodszego (jakies circa 12 kilo) w ogole nie czuje.
    Te z lnem kupilam ze wzgledu na pogode to raz, a dwa, na ciezar starszaka.
    I jeszcze idzie do mnie indio krotkie rozmiar 4 z przeznaczeniem na dwa-trzy podstawowe wiazania w tym biodro. I na przyszlosc, mam nadzieje, tez
    Najwyzsze noty IMO

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yvona Zobacz posta
    Mam od jakiegos czasu turkusowe fale od Metis i je szalenie lubie, choc byl czas, kiedy malo nosilam. Bardzo ladnie sie motaja, a ja potem przegladam sie w kazdej wystawie
    Masz te fale jeszcze???
    Bardzo miło je wspominam... Przepiękne kolory...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Ano mam
    Bardzo je lubie, wiem, ze obiecalam zdjecia, ale jakos nie bylo okazji, poszukalam i mam cos, ale za duze. Musialam wrzucic na fotosik i mam nadzieje, ze sie otworzy

uprzedzam, ze bardzo kiepsko zawiazane, bo tylko na chwile przed wejsciem do samochodu.
    Ale zawsze cos

Domyślnie

Uwielbiam mojego didka (OS mystic petrol) za to, że jest cieniutki, świetnie się dociąga oraz wspaniale nosi mojego małego klocka zaczynam poszukiwać kolejnego do mojego malutkiego stosiku

Chustonówka

Domyślnie

Dziewczyny, a czy możecie coś napisać na temat chusty Didymos Paul? Czy któraś z Was miała z nią jakieś doświadczenia?

Uprawnienia umieszczania postów