Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
124. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

3 2.42%
  • 2

0 0%
  • 3

2 1.61%
  • 4

12 9.68%
  • 5

107 86.29%
Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 180 z 198

Wątek: Didymos

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luandzia Zobacz posta
    Witam chcialam zapytac co sadzicie o chuscie Nautilus- tej ze slimakami
    http://www.chusty.info/forum/showthr...highlight=pean

proszsz

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Miałam przyjemnośc testować Flaminga i dostaje ode mnie 5! Świetna nośność, super sie dociąga- nic nowego nie wymysle

Chustonoszka Awatar Bluezola
    Miejscowość
    Brzezia Łąka

Mam Paula rozm. 6. Jest uroczy! Lekki, nie za gruby, łatwo się dociąga i ładnie trzyma. Bardzo go lubię.

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

testowałam flamingo-cieniusi, milusi , dobrze nosi.Chusta na 5.I gdyby nie ten róż to bym dalej nie posłała -hahaaa
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

tez testowalam Flaminga swietny jest tylko ten kolor
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Testowałam indio flamingo. Kolor nawet mi przypadł do gustu Moim zdaniem to taki delikatny róż. Nawet mąż powiedział, że ładny kolor
    Łatwo mi się dociągało ale po jakimś czasie miałam wrażenie, ze się poluzowała. Hania opadła mi w dół co wyraźnie czułam podczas dłuższego spaceru. Jak się pochyliłam to duża przerwa była między nami. Przed wyjściem napewno tak nie było, bo zawsze sprawdzam.
    Mam indio loden i tez mam podobny problem.
    Dla porównania mam różowe lilie i one świetnie noszą. Jak zamotam przed spacerem to tak samo jest po powrocie.

Nie wiem, może indio mnie nie kochają albo ja robię coś nie tak;(
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mam testowego flaminga
    Wszystko mi sie w nim podoba, niesamowicie miękki i miły. Bardzo dobrze nosi pomimo tego, ze to sama bawełna. Kolor tez piekny i bez problemu noszę w nim Michała. Chusta na 5
    Sama chcę sobie taka sprawić

Chustonoszka Awatar Almelle

Domyślnie pasiak

a mnie pasiak nie przekonał... zobaczymy jak jedwab bo będzie okazja w przyszłym tygodniu pomacać...

ale słyszałam, ze stare indio są ok a nowych lepiej nie kupować

Chustofanka Awatar sylabelle
    Miejscowość
    Poznań/Luboń

Domyślnie

testowałam flaminga i to była miłość od pierwszego wejrzenia wlaśnie głównie przez ten kolor... taki słodki, różowiutki, dziewczyński Nośność świetna, milutki, mięciutki, dobrze się dociąga. Chusta na 5+
    Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)

Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
    FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

U mnie też był flaming. Nie moge powiedziec jakiegos bardzo złego słowa na tę chustę, ale ja chyba jestem nieuleczalnie chora na zary....
    Porównując od zar dociagało mi sie gorzej ale to dlatego ze ja lubie chropowatosc zar, to indio było mięciutkie jak flanelka. I w trakcie spaceru mialam wrazenie ze pupa małej wędruje niżej niz na początku..ale to moze kwestia dociagniecia i mojej nieumiejetnosci. Jednak bede twierdzic ze chropowate chusty dociaga sie lepiej bo jesli sie nimi ciasno otuli dziecia to sie nie przesuwaja w trakcie samego wiązania i dociągania - a taki problem z indio miałam (z reszta jak i z innymi flanelkowatymi chustami)
    Nie dałabym je jednak jakieś niskiej oceny bo jesli chcialabym cos flanelkowatego pomyslalabym o indio bo jest super mięciutkie i miłe w dotyku.

Acha, ale kolor taki mogli sobie darować Czulam sie troche jakbym latała w materiałe na majty
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chusteryczka

Domyślnie

Co sądzisz o didkach to pytanie prawie jak co sądzisz o chustach?
    Są tu brzydkie pasiaki, Sa nudne do bólu indio, no ileż mozna? Ale są też i ślimaki - piekne i wisienki cudeńko.

Sama jestem posiadaczką lisy, kupionej troche przez przypadek, chusta jest świetna, troche podobna do leosia ale bardziej sznurkowata. Cienka!! robi malutki węzeł, jest póki co sztywna, dość łatwa w dociąganiu i ogólnie dość niepozorna, ale nosi bosko, chyba nawet lepiej od leosia.

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

Dotychczas macałam 2 didki - czarno-białe indio jakoś mnie nie przekonało, natomiast różowe lilie kocham coraz bardziej
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chustofanka Awatar iffi
    Miejscowość
    Giżycko

Domyślnie

A ja od niedawna mam 2 indio - natur z wełną i bawełnianego flaminga- oba uwielbiam i powoli pozbywam się innych chust

Chustonówka Awatar magdam_pl
    Miejscowość
    Wołomin k. Warszawy

Domyślnie

Witam. Przyznam się że po dłuuugim czytaniu Waszych wypowiedzi zdecydowałam się na chustę Simon Didymosa i jestem nim zauroczona. Może to kwestia podekscytowania nowym zakupem (mam simona dosłownie od godziny), ale wydaje się być idealna. Wcześniej próbowałam kilku chust, ale nie umiałam ich dociągnąć i mój mały (ma 7 mies.) każdorazowo po kilku minutach wisiał mi pod brzuchem Z simonem wiązanie poszło elegancko i sprawnie, a młody śpi - niech to będzie najlepszą recenzją. Wielkie TAK dla didka.

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

jestem w posiadaniu dwoch didkow- motylkow walentynkowych i iryska. dla mnie bomba, zwlaszcza motylki. chusta wrecz sama sie wiaze, sama sie dociaga, nosi rewelacyjnie, irys zreszta tez. mieciutkie i w ogole daje im 5. dla mnie obok storcza to najlepsza chusta pod wzgledem nosnosci
    Natalia mama Mikołaja (09.07.2010)

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

testowałam Flaminga,i gdyby nie to,ze mam w domu Zarę swiezy zakup,to byłabym wniebowzięta
    Zara jednak bije wszystko
    no ale tu recenzja Didka wiec....mieciutka,kolor dziewczecy, ładny,chociaż dla mnie trochę za mdły na dłuższą metę
    ładnię się dociąga,ocena 5-
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustofanka Awatar kinia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ja z didkow mam na razie tylko Irysa i lodena, a testowałam Flaminga i chwile nosiłam w indio bialo-niebieskim.

Irys - cudne kolory, swietna nosnosc, latwe dociaganie, jest troche sztywniejsza niz pasiaki Nati, jednak duzo ciensza niż storczyk. Ma swoj niesamowity urok. Ni emoge sie rozstac z ta chusta!

Loden - cieniutkie, ale mocne indio, super przewiewne i swietne na lato, ale i w zimie nie gorsze ma neutralne kolory, przez co do wszystkiego pasuje.

Testowane flamingo za to jakoś mnie nie urzekło, ale mialam je ubrane tylko chwile, moze dlatego.. Kolor to taki majtkowy róż tego samego dnia co dostalam chuste, poslalam dalej. Gdyby był innego koloru, pewnie i ponosiłabym dłuzej i wiecej o nosnosci bym powiedziala.

Ogólnie dydimos na 5

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

testowalam Flaminga ( bardzo za to dziekuje ). I bardzo mi sie podobala ta chusta. Na pewno swietna na lato. Cienka, a dobrze trzyma. Fajny, male wezelek sie robi Dobrze sie dociaga. Ogolnie super. A o kolorze nic nie powiem, bo mnie jak na razie tylko męskie interesuja

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Zastanawiam się nad kupne didka rodzaje jakie mnie interesują to agave, auguri gemelli albo rybki z wełną ma je ktoś może? Która najlepsza na lato dla większego dziecka i łatwa w obsłudze? Najbardziej kusi auguri i agave co radzicie?

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Nikt nic z tego nie ma?

Uprawnienia umieszczania postów