Miałam przyjemnośc testować Flaminga i dostaje ode mnie 5! Świetna nośność, super sie dociąga- nic nowego nie wymysle![]()
Mam Paula rozm. 6. Jest uroczy! Lekki, nie za gruby, łatwo się dociąga i ładnie trzyma. Bardzo go lubię.
tez testowalam Flaminga swietny jest tylko ten kolor![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Testowałam indio flamingo. Kolor nawet mi przypadł do gustuMoim zdaniem to taki delikatny róż. Nawet mąż powiedział, że ładny kolor
Łatwo mi się dociągało ale po jakimś czasie miałam wrażenie, ze się poluzowała. Hania opadła mi w dół co wyraźnie czułam podczas dłuższego spaceru. Jak się pochyliłam to duża przerwa była między nami. Przed wyjściem napewno tak nie było, bo zawsze sprawdzam.
Mam indio loden i tez mam podobny problem.
Dla porównania mam różowe lilie i one świetnie noszą. Jak zamotam przed spacerem to tak samo jest po powrocie.
Nie wiem, może indio mnie nie kochają albo ja robię coś nie tak;(
a mnie pasiak nie przekonał... zobaczymy jak jedwab bo będzie okazja w przyszłym tygodniu pomacać...
ale słyszałam, ze stare indio są ok a nowych lepiej nie kupować
testowałam flaminga i to była miłość od pierwszego wejrzeniawlaśnie głównie przez ten kolor... taki słodki, różowiutki, dziewczyński
Nośność świetna, milutki, mięciutki, dobrze się dociąga. Chusta na 5+
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
U mnie też był flaming. Nie moge powiedziec jakiegos bardzo złego słowa na tę chustę, ale ja chyba jestem nieuleczalnie chora na zary....
Porównując od zar dociagało mi sie gorzej ale to dlatego ze ja lubie chropowatosc zar, to indio było mięciutkie jak flanelka. I w trakcie spaceru mialam wrazenie ze pupa małej wędruje niżej niz na początku..ale to moze kwestia dociagniecia i mojej nieumiejetnosci. Jednak bede twierdzic ze chropowate chusty dociaga sie lepiej bo jesli sie nimi ciasno otuli dziecia to sie nie przesuwaja w trakcie samego wiązania i dociągania - a taki problem z indio miałam (z reszta jak i z innymi flanelkowatymi chustami)
Nie dałabym je jednak jakieś niskiej oceny bo jesli chcialabym cos flanelkowatego pomyslalabym o indio bo jest super mięciutkie i miłe w dotyku.
Acha, ale kolor taki mogli sobie darowaćCzulam sie troche jakbym latała w materiałe na majty
![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Co sądzisz o didkach to pytanie prawie jak co sądzisz o chustach?
Są tu brzydkie pasiaki, Sa nudne do bólu indio, no ileż mozna? Ale są też i ślimaki - piekne i wisienki cudeńko.
Sama jestem posiadaczką lisy, kupionej troche przez przypadek, chusta jest świetna, troche podobna do leosia ale bardziej sznurkowata. Cienka!! robi malutki węzeł, jest póki co sztywna, dość łatwa w dociąganiu i ogólnie dość niepozorna, ale nosi bosko, chyba nawet lepiej od leosia.
Dotychczas macałam 2 didki - czarno-białe indio jakoś mnie nie przekonało, natomiast różowe lilie kocham coraz bardziej![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
Witam. Przyznam się że po dłuuugim czytaniu Waszych wypowiedzi zdecydowałam się na chustę Simon Didymosa i jestem nim zauroczona. Może to kwestia podekscytowania nowym zakupem (mam simona dosłownie od godziny), ale wydaje się być idealna. Wcześniej próbowałam kilku chust, ale nie umiałam ich dociągnąć i mój mały (ma 7 mies.) każdorazowo po kilku minutach wisiał mi pod brzuchemZ simonem wiązanie poszło elegancko i sprawnie, a młody śpi - niech to będzie najlepszą recenzją. Wielkie TAK dla didka.
jestem w posiadaniu dwoch didkow- motylkow walentynkowych i iryska. dla mnie bomba, zwlaszcza motylki. chusta wrecz sama sie wiaze, sama sie dociaga, nosi rewelacyjnie, irys zreszta tez. mieciutkie i w ogole daje im 5. dla mnie obok storcza to najlepsza chusta pod wzgledem nosnosci![]()
testowałam Flaminga,i gdyby nie to,ze mam w domu Zarę swiezy zakup,to byłabym wniebowzięta
Zara jednak bije wszystko
no ale tu recenzja Didka wiec....mieciutka,kolor dziewczecy, ładny,chociaż dla mnie trochę za mdły na dłuższą metę
ładnię się dociąga,ocena 5-
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
ja z didkow mam na razie tylko Irysa i lodena, a testowałam Flaminga i chwile nosiłam w indio bialo-niebieskim.
Irys - cudne kolory, swietna nosnosc, latwe dociaganie, jest troche sztywniejsza niz pasiaki Nati, jednak duzo ciensza niż storczyk. Ma swoj niesamowity urok. Ni emoge sie rozstac z ta chusta!
Loden - cieniutkie, ale mocne indio, super przewiewne i swietne na lato, ale i w zimie nie gorszema neutralne kolory, przez co do wszystkiego pasuje.
Testowane flamingo za to jakoś mnie nie urzekło, ale mialam je ubrane tylko chwile, moze dlatego.. Kolor to taki majtkowy różtego samego dnia co dostalam chuste, poslalam dalej. Gdyby był innego koloru, pewnie i ponosiłabym dłuzej i wiecej o nosnosci bym powiedziala.
Ogólnie dydimos na 5
Zastanawiam się nad kupne didka rodzaje jakie mnie interesują to agave, auguri gemelli albo rybki z wełną ma je ktoś może? Która najlepsza na lato dla większego dziecka i łatwa w obsłudze? Najbardziej kusi auguri i agave co radzicie?