Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: w czym duże dziecko?

Mieszany widok

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

ja mam Nubigo i chustoMT by Nubik dla swojego wielkoluda, ale ja do szczupłych nie naleze
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

ja sie wyłamię
    ONBU !
    wczoraj nosiłam moje 4 latka - cięzkie 4 latka
    jestem zakochana w prostocie
    poza tym nienawidze wiązać w pasie chust / nosideł bo mi sie wylewa górą i dołem i wole inne wiązania .W onbu super jest ta sprawa rozwiązana i to jest mój faworyt
    super super super !
    Ostatnio edytowane przez Biedronka ; 05-09-2009 o 12:24
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Domyślnie

Ja mam 3 latke i w te wakacje zwiedzajac zamek czy cos innego bralismy z mezem 15,5 kg Vercie w MT specjalnie uszytym u Kasi z Doliny Blekitnych Kwiatow ze wzmocnionymi "ramionami" i bylo super!MT zwiniety nosilam w torebce i jak byl potrzebny to szybko go uzywalam(choc juz teraz ona pieknie chodzi i dlugie trasy),ale czasem balam sie na stromych schodach to szybko myk.No i cena MT nie jest powalajacaa to duzy plus.Polecam.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

O&A jest super, mei favourite tez ponosilam dziecko kumpeli w O&A i bylo bombowo, bardzo wygodnie, dlatego tez O&A leci do mnie mei favourite tez jest dla wiekszych brzdacow. mam wersje toddler i mimo, ze moje dziecie ma juz 22 miesiace to jest jeszcze troszke za maly na to nosidlo (znaczy panel calkiem ok ale musze super podociagac zeby bylo ok.

Chustoholiczka

Domyślnie

jeszcze bamberoo jest na wieksze dziecko i kangaJ-szkoda,ze u nas Kangi nie mozna kupic, bo piekne sa!!!!!

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Nato, kangi piekne sa.. ale ta Kanga J, to akurat najmniejsza z kang Kanga XT jest super fajna, dla duzego dziecka

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Linda Zobacz posta
    Nato, kangi piekne sa.. ale ta Kanga J, to akurat najmniejsza z kang Kanga XT jest super fajna, dla duzego dziecka

no tak, skojarzylo mi sie J jak Junior i sie pomyliłam...

ale kangi sa naprawde WIELKIE w sensie rozmiaru. mapietam ,jak aniamamaalexa wystawiła swoja, chyba te srednia(?) i jej synek dwuletni sie topił.

Uprawnienia umieszczania postów