ja mam Nubigo i chustoMT by Nubik dla swojego wielkoluda, ale ja do szczupłych nie naleze![]()
ja mam Nubigo i chustoMT by Nubik dla swojego wielkoluda, ale ja do szczupłych nie naleze![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
ja sie wyłamię
ONBU !
wczoraj nosiłam moje 4 latka - cięzkie 4 latka![]()
jestem zakochana w prostocie
poza tym nienawidze wiązać w pasie chust / nosideł bo mi sie wylewa górą i dołemi wole inne wiązania .W onbu super jest ta sprawa rozwiązana i to jest mój faworyt
super super super !
Ostatnio edytowane przez Biedronka ; 05-09-2009 o 12:24
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Ja mam 3 latke i w te wakacje zwiedzajac zamek czy cos innego bralismy z mezem 15,5 kg Vercie w MT specjalnie uszytym u Kasi z Doliny Blekitnych Kwiatow ze wzmocnionymi "ramionami" i bylo super!MT zwiniety nosilam w torebce i jak byl potrzebny to szybko go uzywalam(choc juz teraz ona pieknie chodzi i dlugie trasy),ale czasem balam sie na stromych schodach to szybko myk.No i cena MT nie jest powalajacaa to duzy plus.Polecam.
O&A jest super, mei favourite tezponosilam dziecko kumpeli w O&A i bylo bombowo, bardzo wygodnie, dlatego tez O&A leci do mnie
mei favourite tez jest dla wiekszych brzdacow. mam wersje toddler i mimo, ze moje dziecie ma juz 22 miesiace to jest jeszcze troszke za maly na to nosidlo (znaczy panel calkiem ok ale musze super podociagac zeby bylo ok.
jeszcze bamberoo jest na wieksze dziecko i kangaJ-szkoda,ze u nas Kangi nie mozna kupic, bo piekne sa!!!!!
Nato, kangi piekne sa.. ale ta Kanga J, to akurat najmniejsza z kangKanga XT jest super fajna, dla duzego dziecka