a perelki przyjemne baardzo sa
przyniose obie
jedwabiu nie mam, ale mnie zarowy kusi strasznie....akurat bylby na gwiazdke![]()
Nie wiem czy w dobrym miejscu pytam, ale czaje sie na Nati diamentowa z bambusem zielona. I teraz: jaki rozmiar? Ubrania przed ciaza nosilam 42-44, spodnie 44-46. Mam 175cm wzrostu. Niemaz ma ok 185cm i jest srednio-szczuplawy wedlug mnie (T-shirty kupujemy L).
Wydaje mi sie, ze powinnam celowac w 5.2m, ale to mi sie straaasznie dlugie wydaje (czy wspomnialam, ze jeszcze zadnej chusty nie mam ani nie macalam?). Problem wiekszy mam z szerokoscia. Czy te 70cm jest konieczne czy wystarczy 60? Na poczatek chce tez kupic elastyka (jeszcze nie wiem jakiej firmy, ale chyba stanie na Lenny Lamb lyb Moby Wrap), wiec ten bambus pojdzie pewnie w ruch po ok 2-3 mesiacach.
Co byscie radzily w moim przypadku?![]()
po pierwsze uno - jak dla mnie 5,2m (dasz rade) i 70cm (bardziej uniwersalne) ale to imo
po dugie - perelki mam obie i obie lubie i polecam- bardziej sie zaprzyjaznilam z perelka z bawelna, ale to kwestia argumentow niemerytorycznych - czyli czystej sympatii i kolorolubnosciu mnie to chyba niekompatybilnosc z lnem....trzy chusty z lnem mialam - wszystkie poszly pod mlotek
a przeciez tyle osob len sobie chwali... czyli - co kto lubi
![]()
jeżeli chcesz kupić elastyka, to tkaną kup 70 cm. zobaczysz, jak bardzo te cm będą potrzebne później
a w elastyku ponosisz dłużej niz 2-3 m-ce, szczególnie że pora jesienno-zimowa to świetny okres dla chust elastycznych.
nie wiem jak LL, ale w Mobym to i do 10 kg będzię ok.
i w Nati 4,7 sie powinnaś zmieścic. mąż również. Nati ładnie trzymaja długość . ale moze mozesz gdzies zobaczyć, na spotkaniu chustowym?
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]