Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Chusty zapadają w pamięć:-)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie Chusty zapadają w pamięć:-)

Ostatnio dość często jesteśmy w Castoramie.W poniedziałek przy kasie Wojciu zaczepiał panią kasjerkę.A ona w pewnym momencie mówi"
    -O!Jaki masz dziś dobry humorek,bo ostatnio taki śpiący byłeś
    My z małżem
    A pani na to,że bardzo jej się sposób noszenia podoba i chusty(pamiętała nawet,że poprzednio byliśmy w innej!) i żałuje,że przy swojej córci tego nie znała.
    Ale nam było miło!Oczywiście zarekomendowaliśmy nasze forum i rozpoczęcie starań o drugie dziecię,żeby chusty wypróbować
    Panie obiecała,że zgłosi się,gdyby zapadła decyzja na tak

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

oj to prawda, ze zapadaja... mnie co chwila ktos mowi "o, jak on urosl", 'a jaki dzisiaj usmiechniety, a ostatnio to..." a ja za Chiny ludowe sobie nie moge przypomniec skad ja te osobe znam... a juz w naszym najblizszym tesco to nas chyba wszystkie kasjerki znaja (fakt, ze my tam prawie codziennie zakupy robimy - to jest takie mniejsze tesco, nie wielka hala - ale jakby nie chusta to watpie, zeby nas tak pamietaly).
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Domyślnie

Mnie pani w banku obsługuje poza kolejką dzięki chuście i zawsze pyta jak mała, ma swoja córcię parę miesięcy starszą i żałuje że wcześnie nie wiedziała o chustach.

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Ja kupowałam przybory do szkoły w Wola Parku(to takie duże CH) i pani do mnie: "gdzie pani ma Małego? zawsze sobie siedzi na plecach", a ja akurat byłam z siostrą i ona obsługiwała wózek. Miłe to było bardzo.
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Chustomanka Awatar polah
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja ostatnio szłam na spacer z Wojtkiem w wózku, na dole spotykam sąsiadkę, a ona do Wojtka: to nie chcesz już u mamy na plecach siedzieć? A to taki piękny widok
    i jeszcze pamiętam, że po nieudanej próbie wejścia z wózkiem do pobliskiego warzywniaka, ekspedientka powiedziała: a czemu pani z chustą nie przyszła?
    OT, kulko, ja też mam Wojtka i Julkę)))))
    Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
    Herbata z Malinami

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Nas też poznaje kasjerka w Almie, no i na poczcie też panie nas znają (coś za często tam bywam ostatnio )

Uprawnienia umieszczania postów