Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Duże AIO

Chustoguru Awatar Araminta
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie Duże AIO

Czy są jakieś pieluszki AIO, które starczają dziecku tak gdzieś do wieku 3 lat i nie robią się z nich przy tym biodrówki?
    Kiedyś sobie wymyśliłam, że kupię Basi parę wielorazówek na noc. Ona już czasem przesypia noc bez sikania, więc trochę szkoda wyrzucać nieposikane jednorazówki, w dzień już pieluszek nie potrzebuje. Okazuje się jednak, że pieluszki nawet w rozmiarze L są jakieś małe i Basi ledwo się pupa w nich mieści, choć jest drobna. Chciałabym coś, co wystarczy mi do końca pieluchowania w nocy, ale zaczęłam wątpić, że coś takiego jest dostępne
    Próbowałam kieszonek i formowanki, ale mnie nie przekonały, więc szukam AIO.

Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

w BG aio od biedy wepchnelabym mojego 4,5 latka.
    przyznam ze jak mi zasikal lozko to mialam ochote, wrrrrrrrrrrrrrrrr

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chusteryczka Awatar Tinta
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Bardzo duże są Kushies roz 2 ale co do ich chłonności to nie wiem. Ja kiedyś kupiłam przez pomyłkę roz 2 i ta pielucha była gigantyczna - największa jaką widziałam.
    Albo zawsze można poprosić szyjące forumki i na zamówienie sobie na wymiar uszyć

Chustoguru Awatar Araminta
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Właśnie się zastanawiałam nad Kushies toddler. Muszę obfocić pieluszki których nie używam i wystawić na bazarku, żeby mieć kasę na nowe, może lepiej trafione.

Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Ja mam Kushies toddler dla mojej 10,5 kg Tusi i ta pielucha jest po prostu ogromna Chyba sama bym się w nią zmieściła Jest napisane, że do 20 kg wystarcza, więc chyba możesz spróbować.

Uprawnienia umieszczania postów