Witajcie. Wreszcie udało mi sie zarejestrowac i to jest mój pierwszy post na tym forum.
Jeszcze będąc w ciązy zdecydowałm, że moje maleństwo, kiedy sie urodzi bedzie chowane w pieluchach wielorazowych. Wtedy jednak nic nie wiedziałam o tych nowoczesnych pieluchach i obkupiłam się w cała masę pieluch tetrowych. Udało mi sie dostać naprawde dobra tetrę, która po wypraniu wymaga tylko złożenia, nie wyciąga się ani nie gniecie. Od początku ubieram w nia moja córkę. Jakis czas temu trafiłam na wasze forum i dopiero mi sie oczy otworzyły Wczesniej nie miałam pojecia, że może byc az tyle różnych wielorazówek. Niestety nie mogę nakupowac sobie tych super pieluch, po pierwsze dlatego, że, nie da sie ukryć, sa one dość drogie, po drugie - mam już cały komplet tetry, który tez niezle sie spisuje.
Drogie mamy na pewno wsród Was sa też takie, które używaja wyłącznie tetry i innych domowych wynalazków (np. samorobne otulacze). Prosze ujawnijcie się w tym wątku, może podzielimy sie informacjami na ten temat.
Pozdrawiam
Marta