Kupuj Inkę, a potem jima jak uskładaszi będziesz szczęśliwa
![]()
Kupuj Inkę, a potem jima jak uskładaszi będziesz szczęśliwa
![]()
najważniejszy jest pierwszy błysk w oku jak zdjęcie chusty zobaczysz.
ja z inką żegnam się po raz trzeci,niby mam wrażenie że paski fajne, a jak dojdzie do mnie to w ogóle zero zakochania,próbuję na siłę się nią zachwycić .
za to anna storcza jest moją ulubioną na równi z katją didka.
zawsze możesz kupić i didka kółowego i storcza długiego albo na odwrót.
Hej dziewczyny.
Hmmm a ja wlasnie stoje przed trudnym wyborem Anna czy didkowa Aare? Kurcze Aare jest moim nr jeden pod wzgledem koloru bo zależy mi na czerwonej chuście nooo ale kolor to nie wszystko. MIała moze ktoraś z Was możliwość porównac obie te chusty?
Aare jest ceglasta bardziej (według niektórych to dziwny odcień bordo nawet) niż czerwona,natomiast anna ma czyste żywe kolory-czerwony to tam prawdziwy czerwony.w aare nie bardzo.
obie noszą wg. mnie tak samo,choć aare cieńsza.a jeśli w ogóle aare to koniecznie rozważ z wełną,nośnością naturalnie przebija bawełnę i jest mieksza.
tutaj flickr Petisu i aare:
http://www.flickr.com/photos/gugu-gagapl/page8/
aare z bawełną i z dodatkiem wełny delikatnie różnią się odcieniem z tego co mi wiadomo. ten z wełną jest bardziej malinowy, bardziej w bordo wpadający.
w tej chwili brałabym aare, bo go Didek wycofuje ze stałej oferty więc potem to chyba tylko z drugiej ręki będzie dostępny.
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Dzieki dziewczyny!
Kurcze tej z welna troszke sie bojeze bedzie gryzła noo i że bedzie za gruba.... hm no teraz to juz kurcze znow nic nie wiem! cholipa nie wiedzialam ze wybor chusty bedzie tak trudny.
Koniecznie TRZEBA mieć OBA!!!
A tak na serio to ja dużej różnicy nie widziałam. W obu chustach nosiło mi się super.
hihihi najpierw zrobie skok na bank
Kajkasz a miałaś i Anne i Aare czy Aare z wełną i bez? jakie byly najwieksze roznice miedzy nimi?
Ostatnio edytowane przez Agut ; 02-09-2009 o 16:39
Nie ma za co. Tylko pamiętaj, że to subiektywne, co piszę. Pasiaki storcza są moim zdaniem świetne na pierwszą chustę, ja pierwszą miałam leo rouge, szybka ją sprzedałam, potem nabyłam didkowe fale ( zakard) a potem trafiłam na Annę storcza, i byłam tą chustą zachwycona. Super łatwo się motała i załowałam, ze jej nie wybrałam jako pierwszej. Niedawno trafił mi się jim, i totalnie się zakochałam w nim. Inki nie miałam, ale jestm o krok od kupna, zbieram kasiorę na razie. Masz foto na zachętę.
![]()
Ostatnio edytowane przez kejzi ; 02-09-2009 o 19:40
O kurcze piękny jest!!!!!!
hmmmmm czyżbym znów zmieniła zdanie?
A podpowiedzcie mi prosze jaką grubość ma Jim?
to jeszcze sie zaptam o jedno- fale są dużo cieńsze od pasiaków? Chuste na lato mam wiec szukam teraz raczej czegoś grubszego![]()
są trochę cieńsze. ja ich nie polubiłam. weź pasiaka
Dzieki Kejzi
Kurcze zebym to ja jeszcze tylko wiedziala ktory jaką ma grubość! ło matko no ciezko mi jak cholera![]()
Jeszcze Martin mi sie podoba echh życie no![]()
Ale to nie ma chyba wielkiego znaczenia, który jaką ma grubość, ona są wszystkie moim zdaniem średnio grube z jakimiś tam drobnymi różnicami. Ja bym się kierowała kolorem, tylko i wyłącznie.
ja chyba wole didki, ale tylko dlatego że mi łatwiej się motają, ale oba noszą świetnie![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe