bardzo chetnie ponosiłabym bondolino, moge Ci w zamian podesłac jakas chuste do testowania. ja co prawda jestem z wlkp. wiec tylko wysyłka wchodzi w gre. napisz pw,jesli jestes zainteresowana.
bardzo chetnie ponosiłabym bondolino, moge Ci w zamian podesłac jakas chuste do testowania. ja co prawda jestem z wlkp. wiec tylko wysyłka wchodzi w gre. napisz pw,jesli jestes zainteresowana.
No a mailo być tak pięknie.
Udało mi się dotrzeć na targi i zamotać córeczkę - nawet lepiej zareagowała na to, niż przy pierwszym podejsciu do bondolino, więc raczej nie będzie sie bronić przed chusta - o ile mi się uda opanować tą trudna sztukę motania, dociągania itp.
No ale mam nowy problem, bo nie wiem co kupići nie powiem, że z tym wsyzstkim nie ma związku lillyofthevally, bo i owszem leoś jest uroczy - podoba mi się bardzo jego wzór (nie wiem jak to nazwać), tylko chętnie bym coś więcej na ten temat poczytała i dowiedziała się, gdzie ewentualnie można go kupić - chodzi o nowego
w kolorze turkusowym...
lillyofthevally (albo inna fanka leosia), gdybyś mogła mi o nim coś więcej napisać albo odesłać w stosowne miejce byłabym wdzięczna.
Mój szkrab nie dał się chustować jako 5iomiesięczniak
Poczekałam aż zacznie siedzieć i w MT go motałam
Teraz ma 16 miesięcy od 3 miesięcy mamy też chusty i wiążemy się
Małgorzatka 7 lipiec 2004
Tomaszek 13 maja 2008
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka,
byłoby ciemno i mroczno,
ciemniej i mroczniej
niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej -
mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów.
Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie."
(Julian Ejsmon)
Dorothqa, co do recenzji leosia, zobacz sobie w "Recenzje chust" troszkę niżej od działu, w którym się obecnie znajdujemy. Tam są recenzje wszystkiego. Nie wiem tylko, czy "przeszukaj to forum" już działa, bo jak ostatnio sprawdzałam, to jeszcze nie działał. Zaraz z resztą sprawdzę.
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
ninuczka, gdyby Ci się udało, byłoby super, bo ja jeszcze trochę zagubiona jestem. JKG, wiesz ja córki w takim wieku (5 miesięcy) tez bym nie zamotała w chustę. Przy następnym dziecku planuję motać od samego początku, więc myślę, że to też będzie miało znaczenie. Dla niechustowego półrocznego dziecka zdecydowanie lepsze jest nosidło ergonomiczne, bo szybciej się zakłada, zwłaszcza jeśli nie ma się wprawy.
Teraz córcia jest przyzwyczajona do motania w nisidło i na chustę zareagowała całkiem nieźle - a że bardzo domaga się brania na ręce, to myślę, że do chusty sie przyzywczai.
kochana im starsze tym wiecej noszeroczniak bez problemu
![]()