Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Czy roczniak da się wsadzić w chustę?

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

Moze najprosciej byłoby pojsc na jakies chustowe spotkanie ,umówic sie z jakas mama i pozyczyc chuste? jesli lubi byc noszona, to i w chuscie moze jej sie spodobac.
    Pamietam, ostatnio Bushido pisała,ze jej dziecko coraz starsze,a ona dopiero teraz duzo w chustach nosi. Wiec...wszystko przed Toba.

A wybór chusty, wszystkie chusty w sumie tkane to nadaja sie do noworodka i starszaka!!!!Nie zwazaj na te wysublimowane dyskusje na forum ,bo my to juz chustomaniaczki szmatowe jestesmy
    Na chustostraganie co chwilka sa jakies fajne okazje. A to jakis zakardzik nati, a to indio,a tu jakis zakardzik didymosa,a tu zara- chusty, ktore sa miekkie od razu i wszyscy polecaja je jako wspaniałe dla maluszków.

A jakie jest bondolino?MAsz nowsza wersje?

Chustomanka Awatar lillyofthevally
    Miejscowość
    Świętochłowice

Domyślnie

ja tam osobiście za storczem leo jestem

ale to ja

ubóstwiam go
    POWRÓT DO NASZEGO ŚWIATA DLA MOJEGO ANTKA:

http://www.chusty.info/forum/showthr...958#post551958

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chętnie wybrałabym się na jakieś spotkanie, ale ostatnio wszystkie spotkania KK odbywają się w godzinach pracy, więc nie mam jak. Mam nadzieję, że może w weekend na targach uda mi się coś więcej zdziałać.
    Co do wybierania po wyglądzie, czyli co mi się podoba, to rozważam Nati Perłe (len+bambus), chociaż pasiaki też są cudowne, więc decyzja nie jest do końca prosta.
    Bondolino kupowałam ponad 7 miesięcy temu, więc nie wiem czy to jest nowa wersja, chyba że chodzi o kolor?

Chustoholiczka

Domyślnie

bardzo chetnie ponosiłabym bondolino, moge Ci w zamian podesłac jakas chuste do testowania. ja co prawda jestem z wlkp. wiec tylko wysyłka wchodzi w gre. napisz pw,jesli jestes zainteresowana.

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ja pisałam o Nati no-cotton jako dobrym dla roczniaka i noworodka. Dzisiaj chodziliśmy w plecaczku z roczniakiem (noworodka jeszcze nie mamy ) - superowo było, chociaż nie jestem fachurą od plecaczków.

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No a mailo być tak pięknie .
    Udało mi się dotrzeć na targi i zamotać córeczkę - nawet lepiej zareagowała na to, niż przy pierwszym podejsciu do bondolino, więc raczej nie będzie sie bronić przed chusta - o ile mi się uda opanować tą trudna sztukę motania, dociągania itp.

No ale mam nowy problem, bo nie wiem co kupić i nie powiem, że z tym wsyzstkim nie ma związku lillyofthevally, bo i owszem leoś jest uroczy - podoba mi się bardzo jego wzór (nie wiem jak to nazwać), tylko chętnie bym coś więcej na ten temat poczytała i dowiedziała się, gdzie ewentualnie można go kupić - chodzi o nowego w kolorze turkusowym...
    lillyofthevally (albo inna fanka leosia ), gdybyś mogła mi o nim coś więcej napisać albo odesłać w stosowne miejce byłabym wdzięczna.

Chustofanka Awatar JKG
    Miejscowość
    miedziowy zakątek

Domyślnie

Mój szkrab nie dał się chustować jako 5iomiesięczniak
    Poczekałam aż zacznie siedzieć i w MT go motałam
    Teraz ma 16 miesięcy od 3 miesięcy mamy też chusty i wiążemy się
    Małgorzatka 7 lipiec 2004
    Tomaszek 13 maja 2008

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka,
    byłoby ciemno i mroczno,
    ciemniej i mroczniej
    niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej -
    mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów.
    Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie."
    (Julian Ejsmon)

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Dorothqa, co do recenzji leosia, zobacz sobie w "Recenzje chust" troszkę niżej od działu, w którym się obecnie znajdujemy. Tam są recenzje wszystkiego. Nie wiem tylko, czy "przeszukaj to forum" już działa, bo jak ostatnio sprawdzałam, to jeszcze nie działał. Zaraz z resztą sprawdzę.
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Uprawnienia umieszczania postów