Witaj
Wielkość malucha nie ma znaczenia przy wyborze chusty (przynajmniej na początku).
Chustę dobierasz do swojego\męża rozmiaru.
Witaj
Wielkość malucha nie ma znaczenia przy wyborze chusty (przynajmniej na początku).
Chustę dobierasz do swojego\męża rozmiaru.
oo, ale się lublin rozwija na forumWitaj!
ja też polecam elastyczną- sama zaczęłam od tkanej, miałam z nią spory problem i trochę się zniechęciłam na początku. jak potem testowałam elastyka to żałowałam że to nie była moja pierwsza chusta.
A jak ci się przestanie podobać to zamieniasz ją na chustostraganie na jakąś tkaną itd. itd.![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
hej
ciesze sie ze cie wciagnęło
ale
przeczytaj to kochana...
http://www.chusty.info/forum/showthr...trze%C5%BCenie
i żeby nie było na mnie
hi hi
nadpobudliwa wita nadpobudliwą![]()
Witam i ja kolejna Lubliniankę. I tez polecam elastyka na początek. Ja Lusię zachustowałam jak miała 12 dni. Teraz przerzucam się na tkaną - jak ją motałam w tkaną pierwszy raz, to właściwie bezproblemowo poszło.
Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)
Witaj! Na pewno będzie Ci tu dobrze
Iskierka (19.03.2009)
my sie juz powitałyśmy troche wcześniej
, ale tez "oficjalne" powitanko sie nalezy
wciąga to forum oj, wciąga, małż sie krzywi, dziecie sie czegos domagają a ja nic, twardo nie zauważam bo przeciez czytam!
co tu duzo mówić, bębnicie cudnie, mam płytę (
hura!) to sobie was w domu (ku wielkiej radosci sąsiadów )zapuszczam, heh! Twojej córci sie juz w brzuszku na pewno pieknie podskakuje. a co do chusty... ja moją malą (juz nie taka mala) zamotalam w elastyczka i jest super dobrze, a ja oczywiscie juz zachorowalam na piekne pasiaki ooch! co oczywiście nikogo tu nie zdziwi... urodz szybko to swoje malesntwo i sie na spotkanko wybierz, to pogadamy, pomozemy w razie co itp. forumowe mamy są naprawde zdrowo stuknięte, wiec Ci sie tu na bank spodoba
![]()
[CENTER]szara codzienność? nie u nas![]()
FRANCISZEK (2005),
IGNACY (2007),
HELENA (2009),
ANIELKA (2012),
BASIA (2014)
KRZYSIO(2019)
,MACIEK (2023)
CENTER]