"Drum'n'Bass"jeden z moich ukochanych gatunów
"Drum'n'Bass"jeden z moich ukochanych gatunów
![]()
też wyczuwam pozytywną energię! dzięki![]()
poszłabym chętnie się wyszaleć na Wasz koncert... super gracie! Dzidziuś będzie się uspokajał przy bębnieniu, żadne tam jakieś nudne kołysanki ;p
ja, jak będę miała następnego chuścioszka, to na pewno na początek wybiorę elastyczną.![]()
Dzięki za porządne przyjęcie! Właśnie tego się po Was spodziewałamNo co za dzień- zainicjowałam się na forum chustowym i po raz pierwszy widziałam twarz swojej córki (na usg "doktór Wiktór " za friko przełączył aparature na 3d, i jak zaczęłam się smiać ze dziecko na dużego klipa to sie chłop rozbawił i pyknął fote; dobrze ze nie wyszła zbyt wyraźnie bo był celebrowała cały 9 miesiąc).
Podejęłam decyzję - NABYWAM OTO CHUSTĘ dla mojej przyszłej córki (nie wiem jak jej dać na imię - córce a nie chuście). Czyli na początek elestyczną tak?
A czy wielkosc bobasa ma znaczenie? Bo ja wiem , ze moja nie bedzie duża. Przypuszczam ze jakies 2,8 kg.
Witamy![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Witaj
Wielkość malucha nie ma znaczenia przy wyborze chusty (przynajmniej na początku).
Chustę dobierasz do swojego\męża rozmiaru.
oo, ale się lublin rozwija na forumWitaj!
ja też polecam elastyczną- sama zaczęłam od tkanej, miałam z nią spory problem i trochę się zniechęciłam na początku. jak potem testowałam elastyka to żałowałam że to nie była moja pierwsza chusta.
A jak ci się przestanie podobać to zamieniasz ją na chustostraganie na jakąś tkaną itd. itd.![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce