Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Udało się!Mam sąsiadkę chustonoszkę!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie Udało się!Mam sąsiadkę chustonoszkę!

Dziś zachustowałyśmy wspólnie jej 10-tygodniową córeczkę.Kieszonkę motałam na sobie,a Sąsiadka na sobie.I ma talent dziewczyna,bo ładnie wyszło.Maleńka zasnęła prawie od razu.A potem jeszcze tatę maleńkiej w chustę owinęliśmy.Oczywiście zabrałam mojego małża i dzieci,żeby dobry przykład dawali.Skończyło się na piwku w ogrodzie i pogaduchach.
    Nie było to trudne zadanie,bo dziewczyna mądra i czuła jako matka i otwarta na nowości,a najważniejsze,że chętna spróbować.Jak już będzie miała neta,to ją tu zaproszę,bo gdzie jej będzie lepiej,jak nie z nami
    Jak się uda zachustować jej teściową( nawiasem mówiąc też ok!),to robimy bibę na maksa

Chustonoszka Awatar Confi
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

jak fajnie , mnie się też udało namówić dwie znajome dziewczyny
    trzecie wolała wisiadło poprosiłam by zrobiła mi tę przyjemnośc i chociaz przodem do świata nie nosiła

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Gratulacje !
    A na bibkę zasłużylaś

Guest1
    Guest

Domyślnie

super
    moja sąsiadka która za chwilę urodzi (może to już dziś ?) wczoraj mnie poprosiła żeby ją nauczyć chustę wiązać
    w klatce obok następna rodzi na dniach

Chustofanka Awatar funkia
    Miejscowość
    Śląsk Cieszyński

Domyślnie

super
    a ja nie mogę się doczekać kiedy jakąś chustonoszkę spotkam na moim osiedlu
    a ponoć widywano jakąś poza mną
    "Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)

Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)

mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com

Chustomanka Awatar iska1
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Super, będzie nas jeszcze więcej!

Chustonoszka Awatar hali_nadi
    Miejscowość
    Murów/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulka37 Zobacz posta
    Dziś zachustowałyśmy wspólnie jej 10-tygodniową córeczkę.Kieszonkę motałam na sobie,a Sąsiadka na sobie.I ma talent dziewczyna,bo ładnie wyszło.Maleńka zasnęła prawie od razu.A potem jeszcze tatę maleńkiej w chustę owinęliśmy.Oczywiście zabrałam mojego małża i dzieci,żeby dobry przykład dawali.Skończyło się na piwku w ogrodzie i pogaduchach.
    Nie było to trudne zadanie,bo dziewczyna mądra i czuła jako matka i otwarta na nowości,a najważniejsze,że chętna spróbować.Jak już będzie miała neta,to ją tu zaproszę,bo gdzie jej będzie lepiej,jak nie z nami
    Jak się uda zachustować jej teściową( nawiasem mówiąc też ok!),to robimy bibę na maksa
    Jak to fajnie takie miłe słowa o sobie przeczytać Dziękuję kuleczko. Znalazłam ten temat przypadkowo a już od dłuższego czasu zastanawiałam się,kiedy to dokładnie zamotałam swoje dzieciątko pierwszy raz(bo oczywiście zapomniałam sobie zapisać). A tutaj proszę,mam w końcu dokładną datę. Co ja bym bez ciebie zrobiła dziewczyno????? A nawiasem mówiąc,to dokładnie pamiętam ten dzień Już wtedy załapałam bakcyla....Może i mi uda się też kogoś przekonać do chust.....Będę próbowała

Uprawnienia umieszczania postów