Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: a ja nie mogę chyba nosić :(

Chustonoszka Awatar Confi
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamamajka Zobacz posta
    Ooooo, skąd ja to znam!
    Ale Majce na szczęście przechodzi rzyganie na chustę. Ona się już chyba zaczęła liczyć z tym, że chusta jest niemal święta i w związku z tym rzygać na nią nie wolno. I tak chlusta na panele, na rękawy, na matę, na prześcieradło... a na chustę jakoś nie.

Ale jak jej się zdarzało, to ścierałam i szłam dalej. Gorzej jak nie zauważyłam i szłam z taką chustą obrzyganą i dzieciakiem z paszczą w twarogu... I się dziwiłam co tak się ludzie dziwnie na tą moja chustę patrzą...
    dobre
    no i znane, mnie raz pani w sklepie podała chusteczkę i wyjaśniła ,że dziecię umazane w twarogu jest

morepig a ja tak lubie fiolet
    ze względu na wzgląd koloryzowanie odpuszczam , buuu

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Domyślnie

wycieram i ide dalej nie obracajac sie. a mloda potrafi sobie naprawde porzadnie chlusnac, wiec rozumiem bol. dlatego tez musialam kupic druga chuste

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

Przypomniało mi się jak szłam z młodym na pierwsze chustowe spotkanie w życiu. Musiałam przejść przez centrum Torunia i nagle poczułam jak Mateusz rzygnął po czym miałam brudną chustę, bluzkę, spodnie i sandały... Ale wytarłam siebie i jego po czym poszłam dalej
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Uprawnienia umieszczania postów