Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: DzieĂą dobry!

sumatra1
    Guest

Domyślnie Dzień dobry!

ja też chciałabym się przywitać. Jestem z Warszawy. Mam troje dzieci: synów 3 i 2 lata i córeczkę - 2mce prawie. W trzeciej ciąży szukałam pomysłów na "ułatwiacze" życia po porodzie i tak trafiłam na chusty, a konkretnie na forum na gazecie. Kupiłam Nati (kalahari) i miałam zamiar trenować na średniaku, uznałam, że niespełna dwulatek nada się jak najbardziej ale on jest dzielnym piechurem i wcale nie ma ochoty być noszonym. Z resztą szybko się okazało, ze nie mogę nic nosić a właściwie to nawet wstawać, więc chusta pojechała najpierw do szuflady a potem do potrzebującej forumki
    Teraz wiążemy sie jak na razie głównie po domu, ale byliśmy raz na spacerze i było super. Tylko z kucaniem miałam problem.
    Jak na razie umiem wiązać tylko kieszonkę i też nie jestem pewna czy dobrze...

I wiecie co, strasznie mi żal ze przy synach nie wiedziałam o tym. Żal mi tych wszystkich posapywać, jęknięć, chrząknięć, które mi umknęły bo musiałam się zając czym innym a dziecię leżało w łóżeczku albo w wózku. Żal mi tego ciepełka maluszkowego, które uleciało gdzieś w przestrzeń

No rozpisałam się, a chciałam tylko powiedzieć dzień dobry

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

czesc, kochana, ciesze sie, ze nareszcie tu dotarlas, czekalam po cichu na Ciebie
    to ja bylam ta potrzebujaca forumka, uratowalas mnie z opresji. no i dzieki Twej kalahari zdecydowalam sie kupic wlasna chuste.

super, ze tu jestes. mowie Ci, fajne to forum, bardzo fajne, a jak wciaga...

matka czworga
    i psa

Chustomanka
    Miejscowość
    wielkopolska

Domyślnie Re: Dzień dobry!

Wiataj W grupie zawsze razniej

Cytat Zamieszczone przez sumatra1
    I wiecie co, strasznie mi żal ze przy synach nie wiedziałam o tym. Żal mi tych wszystkich posapywać, jęknięć, chrząknięć, które mi umknęły bo musiałam się zając czym innym a dziecię leżało w łóżeczku albo w wózku. Żal mi tego ciepełka maluszkowego, które uleciało gdzieś w przestrzeń..
    Trafnie to okreliłas
    Nika sierpien 1996
    Miosz listopad 2007

Chustofanka
    Miejscowość
    PruszkĂłw

Domyślnie

czesc sumatra, milego ulatwiania i..chustowania
    ==========================
    malgosiak - mama NIKI (listopad 2002) i
    TuÂśki (listopad 2007)

Chustofanka
    Miejscowość
    milanĂłwek

Domyślnie

witaj
    ja zaluje ze tak pozno sie zdecydowalam

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie Re: Dzień dobry!

Cytat Zamieszczone przez sumatra1
    Żal mi tego ciepełka maluszkowego, które uleciało gdzieś w przestrzeń

Ehhh...wzruszyłam się... WITAJ! Fajnie że do nas trafiłaś.

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

I wiecie co, strasznie mi żal ze przy synach nie wiedziałam o tym. Żal mi tych wszystkich posapywać, jęknięć, chrząknięć, które mi umknęły bo musiałam się zając czym innym a dziecię leżało w łóżeczku albo w wózku. Żal mi tego ciepełka maluszkowego, które uleciało gdzieś w przestrzeń
    Ja się staram psychicznie przygotowac na to że kiedyś nie będę nosiła Leny i aby czas noszenia przedłużyć chyba ją zacznę głodzić coby za szybko na wadze nie przybierała

Uprawnienia umieszczania postów