-
Chustomanka
-
Chustonoszka
I już wszystko wiem. Dziękuję!
-
Chusteryczka
-
Chustoguru
jest spora różnica w chłonności "starych" babyett a nowej, mimo, że stare są swiezo po strippingu. Normalka czy coś źle robię? Pieluchy wyprałam, namoczyłam: formowanki w kwasku, AIO w ludwiku całą noc, potem wypłukałam i wyprałam w 60 stopniach.
-
Chustofanka
Ja jestem nowa w temacie, tzn od m-ca stosujemy wielo,narazie tylko w dzien i w domu.
Mam poki co niewiele pieluch (1 AIO Bbh, 1 IB SIO, 1 Charlie Banana kieszonka, jakis otulacz, dodatkowe wklady i tetre) jestem na etapie dokupywania 
Ciagle mam watpliwosci w temacie prania, tzn w czym prac? Narazie wszystkie dzieciowe plyny do prania, ktore mialam zawieraja mydlo. Czytalam cos o ekolkulach, ale jeszcze nie wiem z czym to sie je ;/
Jakie plyny stosujecie? Czy przejmujecie sie tym mydlem? czy poprostu nie przywiazujecie do tego wagi, ale za to robicie raz na jakis czas kuracje pieluchom? tzn kwasek, soda, stripping itp.
Na etykiecie pisze, ze tego mydla jest 5-15%, narazie nie zauwazylam, zeby wplywalo to na chlonnosc pieluch.
-
Chustoguru
lepszy od płynu jest proszek,lovela,dzidzius jelp.podobno zawiera mniej mydła.sypie sie polowe albo 1/3 zalecanej porcji.mozna dodac jakis dodatek antybakteryjny.
o ekokulach sie nie wypowiem bo nie miałam.
ja jak narazie nie robilam pieluchom zadnej kuracji.nie mam problemow z chlonnoscia ani ich zapachem.
-
Chustofanka
Uprawnienia umieszczania postów