Pokaż wyniki od 1 do 20 z 89

Wątek: Chusta Uratowała Nam Życie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar dorkazmorka
    Miejscowość
    warszawa

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez zosinamama Zobacz posta
    zawsze się tego bałam, gdy wychodziłam z wózkiem, tym bardziej zmroziło mnie, gdy przeczytałam Twoją historię. macie wspaniałego Anioła Stróża.
    ściskam mocno.

dlatego ja zawsze jak mam w wózku dziecie i przechodze przez pasy to najpierw wychodze sama prawie na srodek ulicy wydluzajac maksymalnie jedna reke ktora trzyma wozek a pozniej dopiero ciagne za soba wozek przez cala dlugosc pasow (nawet robie tak na swiatlach), jak ma trafic samochod to chociaz mnie a nie dziecko

swoja drogą to jak upadlas? na pupe czy na brzuch i jak mialas zamotane dziecko? teraz nasza rozmowa dotyczy wozkow i samochodow ale ja sie boje jeszcze jednego- mianowicie jak np.schodze po schodach i nogi mi sie placza o nogawke tudziez normalnie w swiecie sie potykam to ze upadne na brzuch (a nosze jeszcze malego na przodzie)..
    ehhh...smutno mi ze musieliscie wogole cos takiego przezyc

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

straszna historia!

Ale facet ma tupet- rozpieprzył wózek i się wcale nie przejął (że mogło być tam dziecko) tylko jeszcze na ciebie naskoczył!

A policja jak zwykle- nic nie mogą zrobić biedactwa (co innego gdyby chodziło o dziecko któregoś z nich)

a wogóle to ja też nie lubię taksówkarzy- podobnie jak tirowcy uważają że ich przepisy nie dotyczą
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustofanka
    Miejscowość
    Charleston, SC

Domyślnie

Dobrze, ze Wam nic sie nie stalo, gdyby takie cos zdarzylo sie tutaj, to by sie goscia ubezpieczenie nie wyplacilo sie chyba. Jeszcze bedac w ciazy stalam na na czerwonym swietle czekalam az sie zmieni na zielone, kobieta wjechala mi w tyl auta tak porzadnie, ze ja wjechalam w auto przede mna i babka w tym aucie puknela auto przed nia. W sadzie na rozprawie sedzia zadal mi tylko 2 pytania i uznal pania winna wypadku. A co z tym idzie kilka tysiecy dolcow wplynelo na moje konto, samochod naprawiony ladnie, wynajem auta innego do pracy, oplata za lekarza, bo wyladowalam na pogotowiu. I nie mialam prawnika, a wszyscy pukali sie w glowe i kazali brac prawnika, ale ja taki dobry czlowiek))
    Dziwi mnie to, ze na grzywnie sie skonczy skoro facet ma juz kilka mandatow i wypadek ewidentnie z jego winy

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin/Żary

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorkazmorka Zobacz posta
    swoja drogą to jak upadlas? na pupe czy na brzuch i jak mialas zamotane dziecko? teraz nasza rozmowa dotyczy wozkow i samochodow ale ja sie boje jeszcze jednego- mianowicie jak np.schodze po schodach i nogi mi sie placza o nogawke tudziez normalnie w swiecie sie potykam to ze upadne na brzuch (a nosze jeszcze malego na przodzie)..
    ehhh...smutno mi ze musieliscie wogole cos takiego przezyc
    Asekurowałam się rekami i upadłam na pupę. Małego mam jeszcze na brzuchu. Ale też mam często obawy, gdy noszę w chuście,że upadnę.

Rozmawiałam z mężem i oboje zgodnie zadecydowaliśmy,że będziemy walczyć z tym facetem..

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

aż mną wstrząsnęło a Kuba stwierdził że urwał by mu łeb...

słów mi brak... dobrze że ktoś nad Wami czuwał... przykre tylko to że prawo mamy takie i musi się coś stać poważnego żeby ten kto zawinił został ukarany
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chusteryczka Awatar tysia
    Miejscowość
    Lublin/Wilkołaz

Domyślnie

Opatrzność czuwała nas Wami!!!

Aż trudno uwierzyć...zawsze mam wrażenie, że takie sceny to tylko w filmach i to kiepskich...
    Szok!!!
    Adam 2009
    Alicja 2011

Chustomanka Awatar maagduusiiaa
    Miejscowość
    Płock - miasto sexu i biznesu :P

Domyślnie

odgryzłabym głowę gdyby dzieć miał choćby jedno zadrapanie...
    przytulam mocno i nie dajcie się - trzeba dziada nauczyć rozumu!
    Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
    - Tygrysku...!

- Co Prosiaczku?
    - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Sz. 2008 E. 2010 Lu.2017

Chustonoszka Awatar Confi
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

zawsze twierdziłam ,ze "złotówy" to gnoje...a Wy mieliście nieszczęście trafić na wyjątkowego w swym gatunku.
    Współczuję przeżyć i cieszę się ,ze mimo wszystko nic się nie stało

Chustomanka Awatar Meppel
    Miejscowość
    Gdanisko/Toruń

Angry

Cytat Zamieszczone przez natasszzka87 Zobacz posta

Rozmawiałam z mężem i oboje zgodnie zadecydowaliśmy,że będziemy walczyć z tym facetem..
    \

I bardzo dobrze. Mam nadzieję, że sędzia dobierze się gnojowi do dupy. Takie łajzy nie powinny jeździć po ulicy. I jeszcze pewno się będzie toto bronic,m ze ma żonę i dzieci na utrzymaniu..
    Tymianek 4 wrzesień 2008
    Tomił 23 wrzesień 2010

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

współczuje przeżyć całe szczęście,że tak się skończyło.
    powodzenia w walce z taksiarzem idiotą bo inaczej nazwać gonie można(tzn można ale to już niecenzuralne)
    powodzenia
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

co za gościu, prawie zabił dziecko i jeszcze się czepia. Całe szczęście że masz świadków. No i dobrze, że mieliście chustę....

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Uprawnienia umieszczania postów