koszmarna historia, dobrze, ze Wam się nic nie stało!
ludzie zapominaja, że piesi maja na pasach pierszeństwo!!
koszmarna historia, dobrze, ze Wam się nic nie stało!
ludzie zapominaja, że piesi maja na pasach pierszeństwo!!
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
koszmarna historia, dobrze ze zakonczenie szczesliwe. przytulamy mocno!
Osobiscie panicznie boje sie wszelakich przejsc "pasów" gdzie nie ma sygn. swietlnej, niby wiem ze to ja mam pierwszenstwo ale czy ktos to uszanuje..??
taksowkami staram sie nie jezdzic, jakos mam szczescie do nieostroznych kierowcow :/
ale ja mam ogolne zboczenie na temat tego z kim jezdzic moge![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
O mato, co za historia, straszna. Ja często jeżdżę z małą w wózku, kurcze trzeba tak uważać, a taksówkarze to dranie są, oni tak ostro jeżdżą, mam nadzieję, że facetowi porządnie się dostanie.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
No właśnie dlatego naprawdę boję się chodzić z wózkiem.
Dobrze, ze nic Wam nie jest!
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
taksowkarze to niestety dla mnie plaga, bo takich sytuacji znam normalnie kilka.
straszne, bardzo współczuję przeżyć
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
dobrze, że nic się Wam nie stało. Współczuję przeżycia![]()
Szymon - moje kwietniowe słońce
O rany! Jak dobrze, że nic Wam nie jest. Oprócz stresu oczywiście.
Nie ma czegoś takiego jak "nagłe wtargniecie na pasy". Pasy to pasy, dla pieszych są , to kierowca musi uważać. To wina tego taksówkarza. Wygrasz.
Mocno przytulam!
sciskam mocnochusta na prawde uratowala Wam ZYCIE ! A taksowkarzowi powinni odebrac prawo jazdy .
O kurczę!!!!
Dobrze że Wam nic nie jest!!!
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
ni wiem co napisać
jedynie tyle, że tulam okropnie
a taksówkarz- no cóż.. czują si panami drogi.. niestety
Straszne!
dzięki Bogu że mały był w chuście..
Mam nadzieję że durny taksiarz zostanie przez sąd odpowiednio ukarany i chociaż za wózek wam kasę odda
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
Natasszzko cieszę się że jesteście cali i współczuję całej tej historii.
maks.co za szczęscie ze zamotani byliscie.hardkorowa historia.pozdrawiam serdecznie)))
Boże, dobrze ze nic Wam sie nie stalo. az mi sie goraco zrobilo jak przeczytalam
ja duzo jezdze wozkiem, zanim przejde przez ulice zawsze patrze 2 razy, ale jak jedzie taksowka albo beemka to czekam - niech sobie jedzie, ja moge poczekac (przepraszam ew. wlascicielki bmw, ale to takie moje zboczenie. oni naprawde rzadko sie zatrzymuja)
o matko kochana
dobrze że wziełas malucha w chuste !
współczuje akcji i przytulam
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Dobrze ze Wam nic się nie stało!!
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Aż mną zatrzęsło.
Dzięki Bogu za chustę!
Dobrze, że maluszek był w chuście i skończyło się tylko na strachu. Mam nadzieję, że taksówkarz zostanie osądzony adekwatnie do przewinienia.