Ja mam Olafa i Lenę w rozmiarze 2 - fajne na noszenie ze sobą w razie W, bo mało miejsca zajmują (szczególnie Olaf, bo cieńszy).
Ja mam Olafa i Lenę w rozmiarze 2 - fajne na noszenie ze sobą w razie W, bo mało miejsca zajmują (szczególnie Olaf, bo cieńszy).
Mam Jana 2,7 na plecak z węzłem pod pupą i kółkową no-sew i Teestę 3,5 na prosty plecak i kangura. Obie użytkowane dość intensywnie, ale więcej krótkich mi na razie nie potrzeba.
Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)
W Poznaniu też nosimy!
anifloda kontra nitki
Co jeszcze z krótkiej można zrobic ?
kangur
prosty plecak
biodro przesuwne
coś jeszcze ?
a co to jest ten x na biodrze ? nada się dla 4- miesięczniaka?
no i czy na biodrze przesuwnym mogę ww dziecię nosic
i czy w kolkowej na biodrze też bym mogła małą taką kluchę ? chciałabym jednakk mini kontrolę główki jeszcze miec
trochę dużo pytań do stosikowego wątkuale mam nadzieję że wybaczycie, przy okazji podrzucam
niedługo będziemy miały valensole 3,5 i planuję nino TS tnąc do takiej długości. dlatego tyle pytań chybabo cenne dla mnie bardzo jest.
no ja własnie marze o takiej 3.... tylko nie wiem co wybrac...
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Ja nie mam. Ale pożadamTylko strasznie trudno wyrwac. Tym bardziej ze nie mam pojecia jaka dokladnie dlugosc bylaby mi potrzebna.
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
też dopytuję o szczegóły x na biodrze. marza jeżeli masz jakieś foty to wrzuć proszę. ja ciachnęłam lanę na 3,7 i dla mnie to jest długość idealna do wszystkiego![]()
Duży 12.06.2000 i Malutka 09.09.2008.