Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: poprosze o pomoc

Chustomanka Awatar karolibu
    Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie poprosze o pomoc

właśnie odebrałąm od kuriera swoją a raczej Naszą pierwszą Nati jestem tak szczęśliwa że najchętniej obudziłabym córcię śpiącą w pokoju i już ja zamotała :] tylko mam pytanie co mam zrobić żeby chustę złamać żeby była mięciutka i jak długo to trwa? nie wiem czy to ma jakieś znaczenie w złamaniu chusty ale ja mam bambusik zielona :] JESTEM TAK PODEKSCYTOWNA ŻE NORMALNIE AŻ CHCE MI SIE KRZYCZEĆ Z RADOŚCI :]

Chusteryczka Awatar Lovrita Bornita Rokita
    Miejscowość
    Makarska, HR

Domyślnie

Prac, prasowac, no i nosic

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Bambus jest mięciutki od nowości, nie trzeba nad nim pracować Jeżeli teraz jest lekko sztywnawy, to wypierz go przed motaniem, a po wyschnięciu nie poznasz tej chusty

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karolibu Zobacz posta
    JESTEM TAK PODEKSCYTOWNA ŻE NORMALNIE AŻ CHCE MI SIE KRZYCZEĆ Z RADOŚCI :]
    Aż zazdroszczę takich wzruszeń
    Wypierz chustę.

Chusteryczka

Domyślnie

Twoje dziecko śpi do 9?
    no normlanie focha strzelę :foch:

zrób hamak, ponaciagajcie z mężem - powinno przyspieszyć sprawę.
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie

DZIEKI WIELKIE :] nie budzi sie ok 7 i po 8 ma swoja drzemke przedpoludniowa godzinna a potem po 13 :]

Chustofanka Awatar buraczanajolka
    Miejscowość
    3city

Domyślnie

super uczucie prawda?ja ostatnio czekałam na kółkową-moją druga chuste i jak zobaczyłam paczuszkę to mi sie az łapy zatrzęsły.dziecia z tkanej od razu wypakowałam i bach do kółkowej.... i dawaj obnosic sie po wsi))boze te szmaty dają tyle radosci))gdybym z autopsji nie wiedziała to bym na słowo nie uwierzyła!!!
    noszenia cudnego zyczymy.niech sie mota dobrze))

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Po praniu i kilkakrotnym zamotaniu powinna zmięknąć, ale jak bardzo chcesz ją połamać, to tu masz przepis jak: http://chuscianyzakatek.blogspot.com...niu-chust.html
    a tu masz opis zaplatania chust (fajna zabawa dla rąk np. przy wieczornym seansie filmowym )
    http://chuscianyzakatek.blogspot.com...nie-chust.html

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Dziewczyny, ale bambus zielony to przecież chyba Diament jest? Perły w zieleniach nie ma Diamentom wystarczy jedno pranie i po kłopocie. Natalia wysłała Diamenty do testów, a z nimi w pudełku były skrawki innych kolorów - te kawałki (niełamane przecież) były mięciusieńkie i milutkie, wg mnie idealne dla noworodka

Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie

Kurcze normalnie dziecie się obudziło i bach motamy... jaka piękna zieleń poprostu juz mam ochote ubrać się i wyjść już teraz zaraz... próbowałam w plecaczek się zamotać z krzyżem... niestety moje dziecię jest zbyt ruchliwe albo ja jeszcze nei wyuczona tego motania... ledwo ta przyszła już chciałąbym nastęną kupić w innym kolorze :] normalnie radość mnie tak rozpiera że popołudniowy spacer będzie w chuście a nie w wózku :] wkońcu moja moja własna Natusia piękna zieloniutka :] normalnie bomba :] jakby ktoś chciał sprzedać jakąś BAAAAARDZO kolorową chustę to ja już chętna od razu :] a na marginesie dziękuje za miłe powitanie:]

Uprawnienia umieszczania postów