-
Chustoholiczka
Dolcino czy pasiasty Vatek??
Czy te chusty różnią sie bardzo? Z tego co wyczytałam obie sa cienkie, tkane diagonalnie, bardzo miękkie i cenowo podobne.
-
Chustoholiczka
-
Chustoholiczka
pasisasty vatek jest cienszy od dolcino. i wezszy. vatek ma wieksze skosy. splot vatkow jest jedyny w swoim rodzaju, dolcino wlasnie jak morepig napisala, jak pasiaki didka, z tym,ze bardziej miekkie i przytulne. obie chusty wizualnie przepiekne sa!!!!
ps. instrukcja dolcino to jedna z lepszych instrukcji wiazania wg mnie.
-
Chusteryczka
z tych obu dolcino ma lepszą nośność ale koira vatka jest najpiękniejszą chustą ever!
co do cienkości - dolcino jest bardziej mięsita i zwarta, a vatek ma zdecydowanie mniej materiału i przez to jest super kompaktowy
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
-
Chustoholiczka
Ale chodziło o pasiaki vatka
ale racja, koira jest przecudowna, królowa KOIRA, tak ja nazywam. Aczkolwiek ta czerwona dolcino (kuba?) też jest przecudowna.
Z pasiaków vatka jest najnajnaj maruyama, takiego połaczenia kolorów brazu i rózu zgaszonego nie ma zadna chusta na swiecie.....
-
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów