ja też mam ciągle jedną, chociaż to już moja 4. chusta![]()
Ale chciałoby się więcej- tylko finanse nie sprzyjają![]()
ja też mam ciągle jedną, chociaż to już moja 4. chusta![]()
Ale chciałoby się więcej- tylko finanse nie sprzyjają![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Podziwiam!Długo miałam tylko jedną,ale po wizycie na forum wpadłam po uszy w chustoświrstwo![]()
super podejście! Zazdroszczę, że znalazłaś swój ideał
Ja ocecnie na stanie mam zero chust. Czekam aż Nubigo się uszyje![]()
Był taki moment (kulminacyjny), że miałam dwie chusty i nosidło, i powiem szczerze - używałam wyłacznie MT.
Nie mam potrzeby posiadania wielu chust. Ale gdy już mam tą wymarzoną, wytęsknioną, pojawiają się kolejne cuda i... wiecie same o co chodzi '![]()
i ja mam tylko jedną chustę:
Nati Kalahari.
i też czasami myślę o jakiejś innej ale koniec końców nie kupuję i mam tylko tą jedną.
Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011
Ja podziwiam! Wielki szacun Ja tak nie umiem![]()
zauważyłyście, że te co mają jedna to baaardzo czesto właśnie nasza kochana Nati? ciekawe czemu? Kalahari to jest też moja pierwsza i jedyna wiązanka.
ciągle nie mogłam się zdecydować. wiem jednak, ze to forum potrafi zgubic. jak niektore wiedza w jakims amoku zamowilam na ebayu 3 z czego 2 musialam na pniu sprzedac, bo przeciez nie stac mnie na kupno 3 naraz. ta jedna chyba jednak do mnie w koncu trafi. rozsadek jednak na koncu zawsze bierze u mnie gore. mam jeszcze kółkową a elastyka sprzedalam.
Ostatnio edytowane przez szokam ; 11-05-2010 o 09:56 Powód: dopiski
ale przyznam, że nie sądziłam, że tyle z nas ma tylko po jednej (ew. po jednej z rodzaju). to dobrze, pocieszyłyście mnie. czułam sie tu momentami jak alien, dziwak .ub biedniejsza siostrzyczka mając tylko tę jedną.
Też mam jedną, oczywiście Nati, moja to brąz grecja, ale na lato kupję coś lżejszego, zobaczę jak się będzie sprawować
mama Oliwii od 12.02.2010 godz 5:07