Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: nosidełko lepsze bo Maluch może się oprzeć,a nie taki zgarbiony i przyklejony.

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar dorulka
    Miejscowość
    Mazury (Mrągowo)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budzik Zobacz posta
    Druknij sobie ulotkę: http://klubkangura.com.pl/kangur/wolisznosidlo.pdf
    Generalnie tak naprawdę nikt nie twierdzi, że nosidełka są złe a chusty dobre, bo mogą być dobre nosidełka i tak samo beznadziejne wiązania w chuście. Ale jak ktoś koniecznie chce nosidło, a nie chustę, to ta ulotka będzie w sam raz.
    Dzięki Budziku za przypomnienie ulotki! Przyda sie na pewno.

Ja kilka rozmow na temat nosideł odbyłam. Zawsze zaczynałam od tego (dzięki Majeczko ), ze "super, ze chcecie nosic swoje dziecko", po takim wstepie rozmowa sie klei, zainteresowanei rosnie, obustronna sympatia tez i mozna przejsc do "ale..." i tu padaja zalety nosideł ergo i chust, a wady "wisiadeł".
    Michalina 03.02.2009.

Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
    Jam nieudacznik grafoman i śmieć
    Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
    I załatwiasz te sprawę jak pies

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorulka Zobacz posta

Ja kilka rozmow na temat nosideł odbyłam. Zawsze zaczynałam od tego (dzięki Majeczko ), ze "super, ze chcecie nosic swoje dziecko", po takim wstepie rozmowa sie klei, zainteresowanei rosnie, obustronna sympatia tez i mozna przejsc do "ale..." i tu padaja zalety nosideł ergo i chust, a wady "wisiadeł".
    a to rzeczywiście jest super patent
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chusteryczka

Domyślnie

ulotka fajna.
    ale juz mam dosc gadek z ludzmi ktorzy OCENIAJĄ DOROSŁĄ OSOBĘ nie majac zielonego pojecia o sprawie.
    od dzis-dla mojego zdrowia psychicznego-w pupie pani byłas i kupe widzialas.
    te ataki sa na prawde dosc ostre i nie mam szans nawet do glosu dojsc, wytłumaczyc.

Budzik to nick od 9 lat ten sam,tak sobie umyslilam jako 16 latka, kto mnie tam wie co ja w czerepie miałam)

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b.szczelna Zobacz posta
    ulotka fajna.
    ale juz mam dosc gadek z ludzmi ktorzy OCENIAJĄ DOROSŁĄ OSOBĘ nie majac zielonego pojecia o sprawie.
    Otóż. Przecież ktoś taki zazwyczaj ma głęboko w nosie zalety chusty. Chce się tylko powywyższać trochę. Zauważyłam już kilka razy - jeśli zaczynam kwestionować czyjeś "udusi się", "wypadnie", to po chwili widzę już tylko oddalające się plecy
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka Awatar Musli
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorulka Zobacz posta

O ja tez tak mówię. I jeśli dzidzia przodem, to dobrze że nosicie, przytulacie. Zupełnie inaczej się rozmawia
    nie ma mnie, wracam w niedzielę

blog http://szandorowemusli.blogspot.com
    dziergadełka http://musli-ruszyczmiejsca.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów