To może napiszę o bambino mio...Teraz już właściwie nie da się dostać mio care czyli proszku - jest wycofywany z produkcji. Tylko dodatek antybakteryjny mio fresh. Ma działanie bakteriobójcze, nie zawiera wybielaczy optycznych jest biodegradowalny.
To może napiszę o bambino mio...Teraz już właściwie nie da się dostać mio care czyli proszku - jest wycofywany z produkcji. Tylko dodatek antybakteryjny mio fresh. Ma działanie bakteriobójcze, nie zawiera wybielaczy optycznych jest biodegradowalny.
Dzięki grizolda.A wiesz może dlaczego wycofali proszek?
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Szczerze mówiąc nie wiem, ale jak chcecie mogę się dowiedzieć. Teraz robią większe opakowania tego dodatku, a proszku już nie ma...
A tak z ciekawości zapytałam.Pierwsze co mi przychodzi do głowy to, że proszek im nie bardzo schodził i wycofali. A dodatek to już całkiem inna bajka, bo antybakteryjny, to zainteresowanie pewnie jest większe.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Witam,
od niedawna śledzę uważnie forum, bo już niebawem na świecie pojawi się moje Maleństwo i bardzo chciałabym pieluchować wielorazowo. Jakiś czas temu zakupiłam dodatek antybakteryjny bambino miofresh, ale dopiero teraz doczytałam, że dodatku nie zaleca się do prania kolorowych rzeczy. Trochę się zmartwiłam, bo chciałam ten dodatek dodawać do prania nie tylko tetry i wkładów, ale także kieszonek i otulaczy. Czy któraś z Was używała go do kolorów? Czy mocno wpływał na kolory? Z góry dziękuję za informację.
Dziękuję za szybką odpowiedźBędę w takim razie spokojnie używać do kolorów.
dziewczyny a ile wsypujecie bambinexu na pralkę