Ja też wkłady bambusowe regularnie piorę z miofresh, a czasem namaczam przez noc. I nawet te kolorowe close parent nocne i nic im się nie dzieje - może lekko kolorek zbladł, ale bez przesady![]()
Ja też wkłady bambusowe regularnie piorę z miofresh, a czasem namaczam przez noc. I nawet te kolorowe close parent nocne i nic im się nie dzieje - może lekko kolorek zbladł, ale bez przesady![]()
W takim razie nadal bede urzywac Nappy Fresh. Dziekuje za pomoc![]()
A toto się nada?
A które z proszków do pieluch są dostępne w normalnych sklepach??? np. w Rossmanie....
Dopisuję się do pytania, jakie można kupić w zwykłym sklepie?
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Ja piorę pieluchy razem z kolorowymi ubraniami z dodatkiem miofresh i nic nie wyblakło, a piorę już tak jakiś czas.
Ja za to miałam wrażenie, że te bardziej kolorowe ubranka blakły mi po praniu z dodatkiem, ale w sumie już od dłuższego czasu piorę oddzielnie pieluchy i ciuszki.
Ja też raczej piorę osobno pieluszki, ale część z nich jest bardzo kolorowa i dlatego się zmartwiłam, że coś może im się stać.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Ja piorę w Jelpie (płyn - zakrętkę daję - twarda woda, nie wiem czy to dużo czy mało?) do tego kopiata łyżka sody i takaż sama antybakteryjnego Nappy Fresh.
A tak- przeczytałam ostatnio w jakiejś babskiej gazecie, że doskonałym patentem na odkażenie gąbek do mycia naczyń jest podgrzanie ich w mikrofalówce
. Idąc tym tropem, czy wsadzenie do niej raz na jakiś czas pieluch miałoby podobne działanie
?
Ostatnio edytowane przez Bastet ; 26-05-2012 o 14:59
mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/
"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.