W czwartek widziałam mame w czerwonej kółkowej w Gdańsku przy molo,a w piatek w kolejce spotkałam Monike999 z mężem zamotanym
Rozglądałam się na wszystkie strony,ale niestety wisida przeważały![]()
W czwartek widziałam mame w czerwonej kółkowej w Gdańsku przy molo,a w piatek w kolejce spotkałam Monike999 z mężem zamotanym
Rozglądałam się na wszystkie strony,ale niestety wisida przeważały![]()
Ostatnio edytowane przez marza ; 24-08-2009 o 10:15
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
czesc Marza,
dzis tez jedziemy do Gdyni w trojke, oczywiscie mala znow z mezem w chusciemoze wiec znow sie spotkamy przypadkowo w skmce?
jak wasze wakacje? serdecznie pozdrawiamy Ciebie i twojego maluszka
My już w domu jesteśmy.
Pobyt był krótki,ale intensywny
Miło było Was spotkać![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Córeczka miała biały kapelusik/czapeczke
A na mamy włosy nie spojrzałam
Póxniej wracajac widziałam tą samą mame wsiadającą do auta zaparkowanego przy Czarnym Dworze.
Chusty tkane Little Frog