dziekuję moje kochane![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Ja obydwie tylko macałam i na chwilę się zamotałam dzięki uprzejmości pewnej Poznanianki
Pawie nie podobają mi się - wyglądem kojarząmi się z arafatką i koniec. Dobrze mogą wyglądać chyba tylko do gładkich ubrań, inaczej tracą cały urok i kiczowato się robi... ale to kwestia estetyki i gustuNa temat nośności wypowiedzieć się nie mogę.
Co do skowronków - to moje niespełnione marzenie. Na szczęście kiepsko mi w tym kolorzePiękne są... jedwabne po prostu! Mienią się ślicznie, skowronki przecudnej urody są. To chusta szlachetna. Według mnie też wymaga bardziej przemyślanego stroju aby nie stracić swojego uroku.
Gdyby wyprodukowali skowronki w innym kolorze jestem gotowa zastawić mieszkanie
Edit: dodam jeszcze, że skowronki są cieniutkie niesamowicie i da sie je zwinąć w małą paczuszkę.
Ostatnio edytowane przez kuku ; 24-08-2009 o 14:41
no ja chyba zakladam ptaszarnie, to moze jak juz dojda sie wypowiem...![]()
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
No dobrze, a jak noszą jedwabne ptaszki? Czy są porównywalne do pawii? Czy nadadzą się na plecak?
podobno noszą lepiej od pawi
dowiem się w przyszłym tyg.![]()
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
heheh - Biedronka to witaj w klubiebo ja tez sie zlamalam w zeszlym tygodniu i teraz czekam na przesylke...
Tez mi sie wydaje, ze powinny lepiej nosic.
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
piękne piękne, aż żal że nie lubię czerwonego, miałam przez chwilę i za sece mnie nie chwyciły
nie bić !!![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Mam to samo
Wizualnie podobają mi się elipsy lawendowe
Tsumiko,wklej jakies piękne fotki![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Wkleje wkleje jutro jak bedzie pogoda![]()
DziękiOstatnio zamotałam w nie sceptyczną do jedwabiu Kirah i nagle zapragnęła indio-lodena
(kolor ptaszkow jej też nie pasował). Ja ten kolor uwielbiam, nie jest zbyt mocny ani zbyt jaskrawy, ładniejszy niż wełnianych. Tsumiko rozumiem cie dokładnie. Czekam na foty!!!!
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Dzis w koncu zlapalam troszke slonca,wiec prezentuje i moje skowrony.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie kop lezącego
tesknie za swoimi![]()
tylo mi sie wełniane ostały z skowronków
tsumiko ...dobiłas mnie dzisiaj .dziękuję .
nie mogę się doczekać na swoje...