Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Jakie otulacze polecacie do tetry?

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Wystarczą trzy zwłaszcza,że pewnie już nie robi tak wielu rzadkich kupek. Ja tak pieluszkowałam małego od 5 miesiąca, miałam dwa otulacze Imse Vimse białe najtańsze i mi starczyło. Byłam zadowolona. Jak się pobrudził jeden to szybko zapierałam. Schną bardzo szybko.

Chustofanka Awatar ekomummy
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

3 powinny wystarczyć. Z otulaczami np. PUL jest fajnie bo szybko schną. Możesz poszukać czegoś na bazarku. PULowe powinny być dobre. Każdy lubi coś innego ale dla 8 miesięcznego dziecka, nie kupowałabym już wełenki lub polarku. Powodzenia.
    Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014

www.ekomaluch.pl
    www.wielorazowepieluszki.pl
    www.kidstyle.pl

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Bardzo Wam dziękuję. Czyli trzy PUL-e wędrują na listę zakupów
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A powiedzcie mi, czy wy w otulacz PUL dajecie tetrę złożoną w prostokąt, tak że PUL dotyka skóry dziecka? Bo ja jeszcze nigdy tak nie dawałam, jakoś mam opory. Jeśli otulacz PUL, to u nas tylko formowanki.

Za to mój maluch ma ok 10 kg i 11 miesięcy i mamy ulubiony otulacz z polaru na napki, który u nas w użyciu na okrągło i jestem bardzo zadowolona.
    Także ja polecam z polaru.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

daje do pulowoych zlozonych w prostkat ale mam tylko dwa firmowe z mother ease i one sa naprawde milutkie i miecutkie. Pozostale sobie uszylam i na pul dalam welur i jest super.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chustomanka Awatar andzia_1978
    Miejscowość
    pomiędzy wawą a wołominem

Domyślnie

ja ma pul od Yetty i daję tetrę złożoną w prostakąt i jest ok, nawet tak najbardziej lubię pieluchować, formowanki i nawet kieszonki mniej mnie cieszą.
    P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
    jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

ja natomiast bardzo polecam wełnę dla 8 miesięczniaka, do tetry idealna, my się właściwie już teraz tylko tak w domu nosimy - tetra w prostokąt i storchenkinder gatki. Jak zakładamy pula czasami to też daję w prostokąt tetrę i nic się nie dzieje złego, że pul dotyka skóry. Gatki i tetra to idealne rozwiązanie dla ruchliwych dzieci które od razu po położeniu na plecy brykają na brzuch i do przodu

Uprawnienia umieszczania postów