Witamy i obyście znaleźli coś dla siebie, jest w czym wybierać![]()
Witamy i obyście znaleźli coś dla siebie, jest w czym wybierać![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Może Małej coś wkońcu przypasuje. Moja Kachna narazie chodzi w chuscie, na MT nie może nawet patszec, bo odrazu ryczy
Pozdrawiam!
Witaj!JA też się balam że moja córka nie polubi chusty, na poczatku rzeczywiście mocno protestowała, ale w domu, ale wystarczyło drzwi otworzyć na korytarz i już wrodzona ciekawość kazała się gapić a nie ryczeć. No o kapnęła sie że tak widac lepiej niż z wózka i teraz wózek to wróg..
Witaj
Mam nadzieję,że mimo wszystko uda sie Wam pochustować![]()
Dziękuje wszystkim za słowa zachęty, będziemy próbować. Oprócz chust chciałabym spróbować pieluch wielorazowych i szukać pieluszkowych wątków. Tyle tu ciekawych rzeczy że nie wiadomo na który wątek się zdecydować????
Witajto wrecz niemozliwe, zeby dziecko nie polubilo chusty albo nosidla (miekkiego rzecz jasna), no niemozliwe.... MUSI! Probujcie do skutku
Acha, i wklej sobie suwaczek jakis, bo nie wiemy, w jakim slodkim wieku jest Twoja corcia?
Pieluchy wielo sa tez ok, my od niedawna w koncu zaczelismy, ale Misiek zaakceptowal bez problemu, a chyba nawet woli wielo (mniej protestuje przy zakladaniu).