Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Byłam z chustą u fryzjera

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Ja dzisiaj przerobiłam fryzjera z Małą. Niestety odmówila wspólpracy i większośc zabiegów przeleżała na kanapie. Na szczescie fryzjer i jego asystenci dzielnie sie Małą zajmowali jak nie chciała byc w chuscieWszyscy mieli trening opiekunki do dziecka Na koniec na strzyzenie bylo podobnie jak u miłorzab - dziec na cycu. Frzyjer przykrył ją taką przewiewną pelerynką i było ok. Po strzyzeniu sie obudziła i wyszlysmy w chuscie

Chusteryczka Awatar Frezis
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Też zaliczyliśmy fryzjera, jak Franek miał 4 miesiące. Ale to tylko prostowanie i czesanie - więc bez pelerynki. Spał słodko a ja fryzjerkę uświadamiałam "chustowo" bo ona miała 2-letniego synka
    Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupy I jeszcze kupa zmartwień...

Franek (Kako) 02.02.2008
    Krysia (Izia) 26.10.2009
    Janek 30.07.2014

www.wysokipoziomcukru.pl
    www.dalekiswiat.pl
    zdjeciarka.blogspot.com

Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...

Chustofanka Awatar Mama Żuka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Marzy mi się takie dubeltowe strzyżenie, ale podejrzewam Franka o to, że jakimś cudem obezwładni fryzjerkę, wyrwie jej nożyczki i sam mnie ciachnie. Ostatnio jego ruchliwość i chwytność sięga granic...

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Fryzjer, fryzjerem, ale ja byłam w poniedziałek w kółkowej z Młodą w swojej pracy u pani DYR. w celu wręczenia jej swojego wypowiedzenia
    (wypowiedzenie za porozumieniem stron, bo znalazłam inną alternatywę, ale zawsze to tzw. spotkanie z SZEFEM )
    Oczywiście bardzo, bardzo pozytywnie

M. X.08 [*] M. X.12

Chusteryczka Awatar Lovrita Bornita Rokita
    Miejscowość
    Makarska, HR

Domyślnie

No i bylam wczoraj u fryzjerki. Pani na poczatku byla przerazona, ze Borna pod peleryna na pewno sie udusi - nie udusil sie i spal slodko, a Lovre w tym czasie "naprawial" fotel. Fryzjerka miala dodatkowa motywacje, zeby szybko mnie ostrzyc

Chustomanka Awatar Meppel
    Miejscowość
    Gdanisko/Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mama Żuka Zobacz posta
    Marzy mi się takie dubeltowe strzyżenie, ale podejrzewam Franka o to, że jakimś cudem obezwładni fryzjerkę, wyrwie jej nożyczki i sam mnie ciachnie. Ostatnio jego ruchliwość i chwytność sięga granic...

Hahaha. Może nie będzie tak źle??
    Tymianek też ruchliwy, a daliśmy radę
    Tymianek 4 wrzesień 2008
    Tomił 23 wrzesień 2010

Uprawnienia umieszczania postów