kiedyś swoim dzieciom robiłam getry ( ja lub teściowa) , czapki lub szaliczki pod kolor chusty.. ciekawam, czy też macie takie szaleństwa??
kiedyś swoim dzieciom robiłam getry ( ja lub teściowa) , czapki lub szaliczki pod kolor chusty.. ciekawam, czy też macie takie szaleństwa??
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
dobry motyw biznesowy
szyjcie dziewczyny..szyjcie, ja kupię...![]()
moja teściowa dziergałagetry na zamówienie idealnie pod kolor chust
czapeczki i szaliki sama sobie ( w zasadzie dzieciom) robiłam.. fajnie to wyglądało..
o tu np czapeczka pod lise :
albo getry do nairobi
![]()
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
kolczyki
sobie akurat nic nie zrobilam, ale popelnilam kilka sztuk inspirowanych.stare dzieje, ehhh....
florka:
jim
![]()
nie pod kolor chusty, ale mega przydatne - kawałek kolorowej tasiemki, na jednym końcu klamerka, taki mini-karabińczyk, na drugim acha, ro włąśnie klamerka. Na karabińczyku wisi zabawka, smoczek, cokolwiek, klamerką przypinam do chusty, do wózka, rzadziej do dziecka. skutecznie wyelimonowało mi to problem smoczka/zabawek, gubionych na spacerach.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
No chustopróchno po prostu.
Uwielbiam dopasowania kolorystyczne
Obecnie dochustowe mam włosy (pomarańczowe), dlatego noszę ostatnio głównie w Indio Papaya, żeby pasowało.
A. mama J. (13.12.2008) i T. (15.11.2010)
Ja bardzo lubię tak dopasowywać siebie lub Lidką pod kolor chusty. Do zielonej Lenny Lamb miałam dla Lidki apaszkę zielono-turkusową, do czerwonego MT też mamy bandankę albo ja mam czerwone lakierki
Do czarno-białego Indio Lidka nosi chusteczkę czarną w białe czaszki![]()
Ostatnio do Nati Toskani, ja wystroiłam się w cytrynowa bluzkę.
Właśnie myślę co by tu nie uderzyć do jakieś zdolnej forumki po bransoletkę do Indio.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Dopasowuję kolczyki, szmaciane torebki, getry dla Wojcia, a czasem całą jego i moją garderobę.Ale to ekstremalnie)
ja mam getry. od tesciowej Agiwklejalam to zdjecie juz dzisiaj, ale wrzuce jeszcze raz, a co tam...
przez przypadek wszystko pod kolor. tzn. do zdjecia specjalnie ubrane, ale kupujac ciuchy nie myslalam o chuscie, tylko o tym, ze mi sie kolory podobaja... Franek ma jeszcze spodnie w kolorze "podnairobi", dostal w prezencie od znajomych.
edit: szuakajac zdjecia w spodniach odkrylam, ze mlody jak byl maly to mial tez koszulke "podtimbuktu". niestety koszulka juz za mala jest, a chusty wtedy jeszcze nie mialam...
Ostatnio edytowane przez natala ; 16-08-2009 o 23:08
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
ooo getry i czapa w kolorze chusty to moje marzenie![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
staram się choćby torebką i Gajowymi skarpetkami
no i maltretuję moją matkę by mi wydziergała i wyszydełkowała parę drobiazgów. ale lubię też kontrasty,nietylko jednolicie
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
ja zamówiłam sobie biżuterię od Brikoli pod maruyamę. A na wesele cała rodzina była dopasowana do chusty. Kupiłam sobie kieckę w malinowym kolorze, mała też w rózach, nawet mąż musiał wystąpić w brązowym garniturze i koszuli w różowe prążkiFajnie wyszło
Mamy też czarnobiałego poda i często sie pod kolor ubieramy, mała ma nawet czarno-białą chustkę na głowę. A produkcję getrów zamierzam dopiero rozpocząć jak się zimniej zrobi.
Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014
Ja mam getry (jedne własnoręcznie wydziergane na drutach przeze mnie, drugie kupione) i osłonkę przeciwdeszczową, tyle że planowałam kupić pewną chustę w pewnym kolorze, a kupiłam zupełnie inną w innym kolorze i mi gadżety nie pasują, ale trudno.
Ech, szkoda, że nie umię na drutach ani na szydełku... Jak narazie mam tylko kolczyki i bransoletkę pod kolor szmaragdowej chusty, ale getry to super pomysł !!!! I czapeczka na zimę... Może coś uda mi się kupić???
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
edycja
Ostatnio edytowane przez v ; 18-11-2009 o 00:16