Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Proszę o recenzję wiązania

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Oglądam i z utęsknieniem czekam jak dziecina moja wkońcu wstanie
    Muszę coś zrobić z moim Nansei 4,6, nauczyć się wiązać czegoś na co ta długaśna chusta się nada. Bo inaczej idzie do ciachania.

edit:
    Zamotałyśmy, byłyśmy na długim spacerze. Na prawdę proste Podejrzewam, że jak się wprawić, to zajmie mi miej czasu niź dociąganie prostego.
    Fajnie trzyma, tak jak z koszulką, a nie jesteśmy opatulone toną materiału. Spisze się więc także na cieplejsze dni.
    Dodam jeszcze może, że dzięki temu chyba odkryłam czemu mi z koszulką tak ciężko było zamotać. Tu zawiązałam przez przypadek akurat tak, że przeżycałam tą drugą część przez lewe ramię, a jak próbuję wiązać koszulkę to zawsze z prawej strony. Myślę, że to może mieć znaczenie. Łatwiej mi chyba z lewej na prawą chustę przerzucić. Muszę spróbować.
    A tak wogóle to mi te 4,6 ledwo starczyło
    Ostatnio edytowane przez nautika ; 24-05-2013 o 17:18
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    Oglądam i z utęsknieniem czekam jak dziecina moja wkońcu wstanie
    Muszę coś zrobić z moim Nansei 4,6, nauczyć się wiązać czegoś na co ta długaśna chusta się nada. Bo inaczej idzie do ciachania.

edit:
    Zamotałyśmy, byłyśmy na długim spacerze. Na prawdę proste Podejrzewam, że jak się wprawić, to zajmie mi miej czasu niź dociąganie prostego.
    Fajnie trzyma, tak jak z koszulką, a nie jesteśmy opatulone toną materiału. Spisze się więc także na cieplejsze dni.
    Dodam jeszcze może, że dzięki temu chyba odkryłam czemu mi z koszulką tak ciężko było zamotać. Tu zawiązałam przez przypadek akurat tak, że przeżycałam tą drugą część przez lewe ramię, a jak próbuję wiązać koszulkę to zawsze z prawej strony. Myślę, że to może mieć znaczenie. Łatwiej mi chyba z lewej na prawą chustę przerzucić. Muszę spróbować.
    A tak wogóle to mi te 4,6 ledwo starczyło
    No, z 4.6 wiąże węzełek pod tyłkiem, ale mam wrażenie, że to zdrowsze dla krążenia młodej. Jedyne, do czego mogę się przyczepić to to, że mi za nisko ląduje i nie wiem jak ją podciągnąć, chyba musi do tego dorosnąć Przerzucam przez prawe, tak wolę.

Chustofanka Awatar lacerta

Domyślnie

dziś zawiązałam, Super wygodne!
    D 2003 P 2005 O 2012

Uprawnienia umieszczania postów