-
Chustofanka
getry, panty, długie gatki wełniane
dziewczyny które używają, jak się one sprawdzają -polecacie???
czy getry nie zsuwają się podczas noszenia??? wydaje mi się że łatwiej wysadzać dziecko do nocnika no i ładną pielusię widać
na razie jest ciepło więc Mały w samej pieluszce śmiga ale później coś na nóżki by się przydało,
a może panty??? też są fajne i ładne tyle że już pieluszkę zakrywają, co praktyczniejsze???
widziałam również gatki (otulacze) wełniane z długimi nogawkami - czy to najlepsza (czyt. najzdrowsza) byłaby opcja???
-
Chustomanka
Mon - wszystko zależy od konkretnego przypadku.
Getry są super, zawsze się przydadzą. Raczej należy bać się odciskania gumek niż ich zsuwania. ocieplają, ładnie wyglądaję, łatwiej się dziecko przewija, wysadza itd
Panty (oile mówimy o tych popularnych ze zwierzakami na pupie) fajne, zwłaszcza zimą, szczególnie jeśli mieszkasz w domu jednorodzinnym (cieplej niż w getrach)
Minus - trudno trafić w dostawę, dziewczyny często się skarżą, że "zajeżdżają" mocno chińszczyzną, skład 100% sztuczności
Zdarza się się często że od pieluszki się zawilgocą, bywają dni, ze kilka razy dziennie do przebrania
Lepiej poszukać w necie mniej uroczych ale bawełnianych
Starczają na dłużej niż rajstopki
Wełniane - na pewno zdrowsze od pant made in china ale: cena, specjalny sposób prania
Niezastąpione na dwór późną jesienią i zimą
Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłam
-
Chustofanka
Uprawnienia umieszczania postów