Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: pomocy !!!!!!!!!

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie

mój starszak ma 2,8 i dawno już bez pieluch chodzi. Siusiu ładnie woła i trzyma nawet ale z kupą mamy ostatnio strszny kryzys i prawie każda w majty, jak nie wyczuje że chce i nie posadzę na nocnik to nie zawoła. Stwierdziłam że majtki to prawie jak pielucha wielorazowe i tak do prania. Idzie od września do przedszkola i się zastanawiam co będzie.

Chustomanka
    Miejscowość
    Rabka/Warszawa

Domyślnie

Franio też potrafi ładnie przytrzymać, ale nie o to chodzi. Bo ileż można trzymać. Marzę, żeby jak poczuje siku zawołał, a nie trzymał do oporu, aż nie wytrzymuje. Kupa w nocniku to marzenie. Nie zrobi i już, niestety ma tendencje do biegunkowych kupek więc nie bawi mnie już ciągłe sprzątanie... nic trzeba czekać.

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McBaby Zobacz posta
    Franio też potrafi ładnie przytrzymać, ale nie o to chodzi. Bo ileż można trzymać. Marzę, żeby jak poczuje siku zawołał, a nie trzymał do oporu, aż nie wytrzymuje. Kupa w nocniku to marzenie. Nie zrobi i już, niestety ma tendencje do biegunkowych kupek więc nie bawi mnie już ciągłe sprzątanie... nic trzeba czekać.
    a nie mój to woła do siku a wyrzucenie klocka z gaci nie jest super uciążliwe więc współczuje

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Może jakiś wypaśny nocnik?

Cytat Zamieszczone przez McBaby Zobacz posta
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Uprawnienia umieszczania postów