Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: chusto-świr?

Chustofanka Awatar koza71
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie chusto-świr?

No i stało się. Wpadłam. Wpadłam jak śliwka w g..., no dobra w kompot Wraz ze zbliżającym się wykluciem potomka nabyłam chustę. Zwykła taką, elastyczną co by wypróbować czy dzieć mój zaakceptuje i tez mu się spodoba. Pierwsze próby nieciekawe, płacz, ryk i ogólna histeria Przy którymśtam podejściu stał się cud! Dzieć zaakceptował, polubił, Ba! nawet usnął bezboleśnie i bezgłośnie co zakrawa na cud Zaczęło się przeszukiwanie internetu i tego tutaj forum w celu uzyskania niezbędnych informacji jaką chustę tkaną najlepiej nabyć. Informacji zatrzęsienie, chust od groma i coraz większa zagwostka co wybrac? No bo przecież jedna wystarczy tym bardziej ze to nie tania impreza. I ta mysl "co to za wariatki które po ileś tam chust maja? Mnie wystarczy jedna- trzeba tylko dobrego wyboru dokonać."
    Jakże ja się myliłam naiwna Zakupiłam Ellaroo maija- jest śliczna. No ale inne też sliczne No i te inne sliczne bardzo chcą byc moje tzn ja bym bardzo chciała zeby były. Zapałałam miłością do nowego storcza leo czarno-białego, wzdycham do indio natur, zauroczyły mnie wisienki didymos (aczkolwiek myslałam ze kremowe toto a nie trupio-zielone ). podobaja mi sie lilie i marzę o niezliczonej ilości pasiaków Szukam więc gdzie za rozsądne pieniadze mozna nabyc, gmeram w internecie, przeszykuje i licze Moja ellaroo uzytkowana codziennie i niedługo ołtarzyk jej zmajstruje bo dzieć usypia cacuśnie, bez krzyków i wrzasków No ale ja chcę jeszcze bo przecie chusta do spodni musi pasować, do butów, ścian, cery czy czego tam jeszcze... A czasami wystarczy, że będzie oko cieszyła. No wiec ja się was pytam: co żeście mi zrobiły?! no co?? To zaraźliwe jest

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

hehehehe
    już Cię lubię

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Zaraźliwe, oj zaraźliwe
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

witaj w klubie...współuzależniona
    napisz nam jeszcze skad jestes?
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

demona
    Guest

Domyślnie

Zobaczysz, bedzie tylko gorzej... Małża zaczniesz oszukiwać, zdradzać ze szmatami jakimiś, pieniądzę kołować, czas bezproduktywnie na forum spoędzać....

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

witaj w klubie silnie uzależnionych

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

witaj w klubie
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka
    Miejscowość
    Glasgow, UK

Domyślnie

nie daj sie! walcz, dziewczyno! inaczej utoniesz pod tonami chust!!!!
    heheheeeee
    jak tutaj przyszlam glupia z moja jedna tkana chusta to bylam pewna ze mi wystarczy, ze ja sie tak nie dam... mam dwie teraz, i MT zaraz powstanie dla mnie.... i ciagle mi sie wiecej i wiecej podoba.... gdyby nie powazna obawa, ze jak niemaz nowa chuste w domu zastanie to mnie zamknie w lazience i wiecej nie wypusci, a juz internetu na pewno nie da w zyciu dotknac, i forum popsuje, to bym pewnie juz przynajmniej z 5 dodatkowych chust miala... ale sie boje - szczegolnie braku forum

Aga, mama Alii

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

hehehehehe, normalne objawy, u mnie z czasem osłabły, co by na wiosnę wybuchnąć ze zdwojoną siłą. Właśnie chciałam przetupać kase na foteli samochodowy ale się w porę opamiętałam
    Witaj i czuj sie jak u siebie w domu!

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

kupic fajne szmaty to na naszym straganie mozna
    uwazaj bo to wccccccciaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaa....

witaj na forum chustoswirow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

No normalnie jakbym czytała o sobie, z tą różnica tylko że u mnie od razu zaczęło się od tkanej, bo na elastyka M. się nie zgodził Tak tak, już wiem, to wszystko jego wina

Najpierw była pierwsza chusta, potem druga, potem kolejna, MT, nosidło i końca nie widać
    Cóż zrobić, przecież jakieś hobby trzeba mieć
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustofanka Awatar xbetkax

Domyślnie

jak kupowałam swą pierwszą chustę, to szukałam specjalnie cienkiej, co by na lato była, jedna z Was (Nas) powiedziała "do lata to jeszcze niezły stosik uzbierasz"... i miała rację...

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Zobaczysz, bedzie tylko gorzej... Małża zaczniesz oszukiwać, zdradzać ze szmatami jakimiś, pieniądzę kołować, czas bezproduktywnie na forum spoędzać....
    bezproduktywnie? hehe od jakiegos czasu intensywnie czytuję i nie bezproduktywnie. Co to, to nie! Efektem tegoż podczytywania jest posiadanie chusty sztuk jeden, nosicielstwo znanej Wam choroby psychicznej oraz niemożliwa wręcz chęć posiadania conajmniej kilkudziesieciu metrów szmat... ech Tylko kto za to zapłaci? No i kolejne pytanie które uległo się w mojej popapranej mózgownicy: co będzie jak już nie będę miała kogo nosic? W planie jest max dwójka z czego pierwsze ma 3 miesiace a drugie usilnie wypracowywane No a poźniej co?
    Co do małżona to już go jakoś podejść próbuję hehe Wyszłam z założenia ze najlepiej bedzie go zarazić Zakupiłam rozmiar pasujacy na samca i go omotałam wraz z córką. W ten oto sposób chłop wymiekł bo córa mu przyklejona do klaty zasnęła A jezli chodzi o posiadanie wiekszej ilości to licze na męski daltonizm i niesamowity talent do niedostrzegania tego co dla nas samic ważne.

witaj w klubie...współuzależniona
    napisz nam jeszcze skad jestes?
    Wrocław się kłania

Chusteryczka

Domyślnie

ojej, skąd ja to znam witaj w klucie i uważaj na portfel najlepij nie wchodź na stragan bo to wciąąąąga oj powodzenia w zwalczaniu checi kupna i w wytrwaniu w silnej woli a zachustowany tatus to na pewno wieeelki skarb i supe widok ... mniam.
    K. 2009M. 2012

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    ojej, skąd ja to znam witaj w klucie i uważaj na portfel najlepij nie wchodź na stragan bo to wciąąąąga oj powodzenia w zwalczaniu checi kupna i w wytrwaniu w silnej woli a zachustowany tatus to na pewno wieeelki skarb i supe widok ... mniam.
    Haha ze mniam to ja wiem... i mój chłopina chyba też bo jak gdzies idziemy to chętnie daje sie spakowac I wtedy najlepiej żebym pare kroków za nim szła Tylko żeby jeszcze wykazywał chęć nauki wiazania...

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

oj.....nie Ty jedna masz z tym problem

mi na razie chwilowo przeszło, staram się baardzo, żeby nic nowego się nie spodobało
    piszę jako posiadaczka 5 chust i 3 nosideł
    Ostatnio edytowane przez ewadbr ; 19-05-2010 o 23:02 Powód: literówka ;)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

przed Toba wiele lat chustowania i jeszcze Ci bokiem wyjdzie

WITAJ!!!

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Amen

Chustofanka Awatar manah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Witam chustomamę z Wrocławia
    Pewnie będzie wiele okazji, żeby się spotkać
    Nikoś 13.12.2005, Anielka 18.10.2009, Helenka 03.08.2011

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

hmm, u mnie ogranicznikiem szaleństwa jest mój M, co prawda mam 2 szmaty i już prawie MT ale... ale chciałabym więcej
    Jedynie M swoim pytaniem " po co kolejna..." mrozi moje zapędy.
    tak więc to prawda uzaleznia to że ło

Uprawnienia umieszczania postów